Дівчатка! ПИШЕМ ПОБАЖАННЯ ДЛЯ АСОРТИМЕНТУ! Буду дещо замовляти за своі гроші- наприклад , досточки зелені для формування квітів, фарби. мікротичинки для квітів.
Олька-парасолька,ПЕРЕДИВИСЬ своє замовлення(без того остатнього блиску).Якщо все о.к- підтверджуй в Темі і оплачуй на мою карточку. Зверни увагу - в тебе замовленні всі фарби(окрім Лаванди) БЛИСКУЧІ(чи перламутрові правильно).
Натонька,пошукаю то диско! А декор -гель куплю десь по Украіні таньше- там просто розфасую+ до посилок ваших додам .Ціни ще не знаю- не дивилась. За декор там поповните мобілку на ту суму(вже "по ходу" щось придумаємо). А тичинки треба ті Мікро- виходять десь 52 грн.Хай ще порахую- може на 50 грн вийду пучок(там Ват є).Дивилась- вони кругом в Англіі дорогі.
Дівчатка! ПИШЕМ ПОБАЖАННЯ ДЛЯ АСОРТИМЕНТУ! Буду дещо замовляти за своі гроші- наприклад , досточки зелені для формування квітів, фарби. мікротичинки для квітів.Не стидаємось -пишемо!
Plain and Simple : Green - Spring Green -2.1 Plain and Simple : Purple – Aubergine-2.1 Plain and Simple : Cream-2.1 Edible Silk Craft Dusting -Lavender 7ml-2.39-ці не блискучі
Edible Silk : Pearl White-2.25 Edible Silk : Pearl Pink Sherbet-2.25-ці блискучі ЦЕ по красках
Замовлення підтверджую. Може вирубки для листя хризантеми ,ромашки,маку- таке думаю будуть купляти...(принаймні мені таких треба,але тре грошей підзбирати )
Натонька,ЗАМОВЛЕННЯ Blossom Tint - Rose 7ml Blossom Tint -Dusky Pink 7ml Blossom Tint -Poppy Red 7ml Blossom Tint -Ocean Blue 7ml Blossom Tint -Spring Green 7ml Blossom Tint -Forest Green 7ml Blossom Tint - Apple Green 7ml Blossom Tint -Tangerine 7ml Blossom Tint - White 7ml [/quote]Наталю- всі фарби в тебе по 30 . Разом 270 грн.Замовлення прийняла.