AnnaGal, CelSticks Комплект из 2 (білі палочки)-то єCelSticks Комплект из 2 TL09P100-01 4.99? Ціна з доставкою з Англиіі =65грн. Modelling Tool Bone Shape -можу вам свою китайську просто віддати,вона така сама(бо маю дві).Англійська буде коштувати 57грн. Напишіть,що йде в замовлення(чи всі позиціі) і я тоді порахую і скину вам номер карточки на оплату.
Нінок, доброго дня! Якщо маєте жовту палочку з "бульками" китайську то відкладіть, але я хотіла таких дві. На одній велика і маленька, на другій середні "бульки". Якщо будете замовляти в магазині і там буде дві, то для мене замовте. З мого списку порахуйте мені все і те, що маєте і замовлення, відправите певно разом, щоб двічі не платити ( я в Тернополі). мені потрібна дошка Англійська, коврик нескользящий, пінни коврик, палочка для пелюсток (чорна, в темі на першій сторінці є фото), моделююче колесо з двома дисками, Modelling Tool Bone Shape середня кісточка та велика з дуже маленькою кісточкою, тейп лента біла і зелена, проволока № 18,22, 24, 26, 28, 30, скалка Plastic Non-stick Rolling Pin ( теж бачила в тому магазині, ссилку якого висилала). Якщо є то замовте англійське CMC (тюлоза) 1 баночку. Рахуйте)))))
відправите певно разом, щоб двічі не платити ( я в Тернополі).
Якщо вам негорить-то.звичайно,краще вжеразом.Булька в мене велика+маленька.вам відклала(в мене і так"валяється"...)А за середньою подивлюсь- там все дорог те пластмасове,бо PME робить.Акитайці іхнє ж підробляють...Скалку вам візьму в іншому магазині -запаковануPME.Бо Скваєрс має іх чогось без упаковки.Англійську СМС(тилозу)бачила- в мене колись фірмова,недешева штука.ВродінаСкваєрсі Кітчені є-подивлюсь+напишу ціну. Вам іменно таку? Бо можу взяти уЛюлек наХБ-бо планую собі підложкти взяти і могла б забрати(без коштів пересилки).Бо там в англ.баночці-зовсім не багато грам. По фарбах Sugarflaire сухих може треба?В мене по 30грн.якраз сьогодні трошки пришло -можувідкласти.
AnnaGal,-передивись замовлення.т[b][/b]ам ще2 пункти неточні(твояпроволка+я по СМС уточню) .Перевір-чи все вірно вайнер пелюска Маку великий (підходитьдля Троянди)-Poppy petal large-DPM veiner 140грн дошка Англійська (зелена) 190грн коврик нескользящий 11грн пінни коврик(чорний) 40грн палочка текстурна для пелюсток (чорна, в темі на першій сторінці є фото)45грн, моделююче колесо з двома дисками 55грн Modelling Tool Bone Shape середня кісточка з SKсайту-FMM Modelling Tool - Bone Tool 3.16 =48грн і велику кісточку даю китайську тейп лента біла і зелена по 25гн за шт проволока № 18,22, 24, 26, 28, 30-по проволці кольора???+ще передивіться номери (там певно є непотрібні,-ти мала переглянути в себе) скалка Plastic Non-stick Rolling Pin 65грн Смс 100грам чи50-подивлюсь в Люлек,орієнтовно 50грн за 100грам або своє дам-зважу і напишу ціну.(завтра точно напишу)Суму загальну ще не пишу-ще ті 2 питання утвердимо.
Ніна, все по списку вірно. Проволока № 18,22, 24 - ці якщо є то зелені 26, 28, 30 ці білі. Проволока вся в папері? Смс , де замовиш. Або свій вишлеш, тільки скажи виробника чи китай ( для визначення пропорції)
Ніна, все по списку вірно. Проволока № 18,22, 24 - ці якщо є то зелені 26, 28, 30 ці білі. Проволока вся в папері? Смс , де замовиш. Або свій вишлеш, тільки скажи виробника чи китай ( для визначення пропорції)
Та.вся в папері.То фірма Hamillwort,вважаю однією з кращих фірм Англіі.Смс візьму тобів Люлек-там 40грн за 100 грам(в пакетику фасоване.воно якісне,там багато дівчат вже купляли+ спитаю про виробника і напишу потім. Зараз напишу замовлення.