богдар2008, читайте ПП. Треба писати повідомлення та запитання в темах, до котрих вони відносяться. І ще одне. Треба читати правила. У нас заборонено писати великими буквами.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ага,дякую.А я собі чомусь думала,що це залежить від кількості плюсиків ,але побачила,що в людини жодного плюсика,а уже зірочок 2 чи 3,тому виникло це запитання.
зірочки це ж як коньяк. більше витримки - більше зірочок
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Тетяна13, відкриваєте тему і в правому верхньому кутку тицькаєте опції і там вже шукаєте фото як це робити не можу завантажити, сервер висне.потім закину
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Zainka, МК крадуть і дівчата, котрі їх виставляють, вирішили, що потрібно закрити ці теми. Це не є жорсткі умови. Всього-навсього треба ділитись своїми рецептами, порадами на сайті, з якого черпаєте інформацію. Щоб кожен вносив часточку корисну, а не тільки 5-6 людей. Всім жіночкам, дівчаткам є про що цікавеньке розказати.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт