Похвалюсь і я, тільки прийшла, нарешті забрала посилку від Христі. Це сушка для овочів і фруктів, дуууже давно її хотіла. Це я собі зробила подарок на 8 березня. Пи.си. Христя, дякую, все дійшло добре!
Вітаю з покупкою! Це класна сушка, а головне, що вентилятор зверху, а не з низу. У таких краща якість продуктів получається. Я у свого чоловіка цього літа також таку випросила. Сушу в ній все: горіхи, гриби, ягоди, солодкий перець, виноград, різні трави, фрукти.
--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Зберігаєш як звичайні сушені продукти, наприклад сушка для узвару. у інструкції пише, щоб зберігати все в скляних банках, а моя мама зберігає в полотняних мішечках.
Цитата: galina27
чи краще морозити?
Морожені добре по своєму, а сушені по своєму. Наприклад, сушена суниця дуже добра пити діткам чай при застудах і при проблемах з животиком, але іменно з сушеної. А ще добре, хто має власний будинок, то можна сушити на сонці. А в мене в квартирі балкони засклені, то мені дуже зручно. І всі мої знайомі хто купили, то дуже задоволені.
дякую за відповідь! я вже давно придивляюсь до неї, але незнала чи варто. а скільки вона приблизно має коштувати, щоб була нормальна, або може знаєте яка конкретно фірма хороша?
Вітаю з чудовою і корисною покупкою. В мене така сушка служить чотири роки,правда інша модель.Дуже нею задоволена.Хоч багато заморожую,але і насушую багато.Засушую-чорниці,смородину,яблука,абрикоси,вишні,порічку,гриби.....А ще засушую порізану плястерками полуницю.Зберігаю все в скляних банках з металевими кришками.