ОЛЕСЯ,
Зверни увагу на ПММ від Zanussi. Відносно бюджетна машина, на відміну від Bosch, але така ж надійна. Моїй Zanussi вже 7 років, т-т-т, жодних нарікань. Єдине, шкода, що моя кухня не вмістила широку на 60 см машинку. З усіх програм я використовую тільки 3 - миття при 70° з подвійним полосканням, швидке миття та миття скла. Є таймер для відстрочки старту. Машина тиха, економна, зараз я не уявляю, як я раніше жила без неї. Це як пральна машина - попрати можна і руками, але ні затрати, ні результат не можна порівняти з пральною машиною. Так і тут, посуд помити можна і руками, але краще цей час витратити на щось приємніше :) ще один приємний момент - посуд після миття сухий. Відразу можна розкладати в шафи. Я використовую таблетки для ПММ Finish, результатом задоволена, пробувала амвеєвські, якось вони мені не дуже. Один раз на місяць потрібно чистити машину - проганяти на режимі з максимальною температурою та із спеціальним засобом.
І взагалі, я вважаю, що єдина правдива реклама - це реклама посудомийних машин і таблеток до неї :) В житті точнісінько як в рекламі :)
Бажаю вдалого вибору!