Дівчата, хвалюся - приніс сьогодні мій коханий ось таку штукенцію - кухонні ваги. Я вже радію,як дитина. Показують вагу до 1 грама, та такі ж тендітні, бо коли тицяю на кнопочку, ті цифрики так і скачуть!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчата, хвалюся - приніс сьогодні мій коханий ось таку штукенцію - кухонні ваги. Я вже радію,як дитина. Показують вагу до 1 грама, та такі ж тендітні, бо коли тицяю на кнопочку, ті цифрики так і скачуть!!!
Вітаю !!! Нехай вірно служить!!! Памятаю, як я тішилася років своєю ел-ю вагою Тефаль - їй вже 14 років - досі безмежно задоволена!
І шо ви важете на тих вагах?Я от думаю, шо б то я важила! Та нема шо!
Все вагове по рецепту - я не люблю рецепти в "склянках", "пачках", "ложках з верхом" чи "без" - ті ж самі яйця мають деколи дуже велику різницю у вазі - краще, коли написано грами і мл .
вітаю з покупкою кухонних ваг! Я своїми дуже задоволена - чоловік подарував, то тепер без них, як без рук. Особливо допомагають при зважуванні муки для хлібопічки - там чим точніше, тим кращий хліб, а мука, як ви знаєте, різна, і мірні стакани ДУЖЕ приблизно вагу вказують. Тому користуйтесь на здоров"я!!!!
вітаю з покупкою кухонних ваг! Я своїми дуже задоволена - чоловік подарував, то тепер без них, як без рук. Особливо допомагають при зважуванні муки для хлібопічки
Дякую!!!! Чоловік пообіцяв - наступним подарунком буде саме хлібопічка.
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
А мені вчора муж приволік отаку гламурну кухонну вагу Навіть не чекала на щось подібне Дуже довольна ходжу,прпотираю кожної хвилини буду тепер своє "на око" перевіряти професійно
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Супер гарна вага - я ніяк не можу вбрати собі нову вагу - мала дуже класну, але одного дня вона чомусь не засвітилася і заміна батарейки не помогла - а була з прибамбасами - розраховувала купу показників (навіть відсоток жиру ). Чоловікові вітання!!! Мені чомусь подарунок-вага і твоя вага нагадали одну тенденцію (протилежну до вашої ситуації ) - якщо в когось в сімї починає наростати вага чи пивний животик - то "дорога родина" (як каже моя сестричка - а це. зазвичай, чоловік чи дружина, або навіть мама) з "радісною" посмішкою дарують винуватцю саме вагу - авось людина одумається, побачивши цифри... Зазвичай помагає навпаки, ще й стосунки погіршуються (або люди ображаються)...
Ірка-Шкірка, Іруська,забула написати,шо то кухонна вага , а правельніше,ваги...... там йно хіба руку зважити можна Але ото,шо розказуєш- воно то та....такий собі подарунок з натяком
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!