та я сміюсь! Звичайно, як заплатити дороще ,то будем впевнені що вона прослужить довго ,але деколи то не є правда.
Та то ясно.Тут я погоджуюсь.На жаль,не завжди, особливо у нас, ціна і якість відповідають одне одному.
Цитата: Христя
Питання ціни для кожного своє,і казати,шо хтось переплачує чи недоплачує - не правильно.Є ваги і дешеві, і за 100у.о.і більше,якщо це професійна.Кожен вибирає,що йому підходить
100 % правильно.Кожен сам вирішує,що і за яку ціну купувати.
Питання ціни для кожного своє,і казати,шо хтось переплачує чи недоплачує - не правильно.Є ваги і дешеві, і за 100у.о.і більше,якщо це професійна.Кожен вибирає,що йому підходить
Я колись дуже давно пристала до свого чоловіка, що мені потрібні кухонні ваги (кулінарити почала ще набагато раніше )- хоч вони на той час були дуже дороги (фірми Філіпс), але я ними безмежно задоволена вже більше 14 років - працюють без перебою (на відміну від напольних - вже треті гавкнули - не знаю, які тепер купити).
То ясно ,що кожен сам вирішує, але дорогі речі теж, на жаль, ломаються. Я от купила блендер за 1000 гривень, нащо питаюсь, зламався не пройшло і року, а в подруги за 300 працює і працює. Тепер не буду переплачувати
Ірка-Шкірка, а ті що гавкнули хоч не дорогі були? То ясно ,що кожен сам вирішує, але дорогі речі теж, на жаль, ломаються. Я от купила блендер за 1000 гривень, нащо питаюсь, зламався не пройшло і року, а в подруги за 300 працює і працює. Тепер не буду переплачувати
і дешеві, і дорогі, і дуже дорогі - останні видавали на гора щось біля 10 показників - вона програмувалася під ваші параметри, а потім показувала різні індекси - але ремонту не піддається - заклепана і ніхто не хоче бавитися...
На рахунок блендеру - часто платиться за бренд, але мають значення і потужність, і надійність, і матеріали, з яких це виготовляється...
Яруська, Нє Ярусечко!Я знаєте де купляла?В НАДВІРНІЙ, на базарі всередині,там де продають квіти на другому поверсі(над м"Ясом),там є такий відділ з такими товарами.Але я брала ще рік тому,то не знаю чи ще є вони там.Ви підіть подивіться!
ремонту не піддається - заклепана і ніхто не хоче бавитися...
Ще в часи коли не приходилось вибирати між якістю та ціною,а брали те ,що було, тоді залюбки брались майстри відновити та відремонтувати все,бо виходу не було, а тепер хто не хоче морочити собі голову з чимсь складнішим одразу кажуть таку суму за ремонт,що простіше нову річ придбати.
ІНЕСА! Щиро дякую за відповідь! Я щось ніколи в такий відділ не потрапляла, навіть не знала, що у нас на ринку таке є! Обов'язково піду подивлюся, може й собі подаруночок зроблю!