Марійко, моя знайома також чим тільки не чистить, а розводи всерівно є Це така "особливість" нержавійки. Тому я, коли обирала варочну поверхню і духовку, то зупинила свій вибір на чорному металі...
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
tay,варочна поверхня ще пів біди якось краще чиститься,а от духовка просто жах.Чоловік вже сміється з мене,каже що кручуся біля плити з тряпкою цілий день.
А ти не пробувала просто сухою тряпочкою, гарненько протерти. В мене така сама історія, але правда з дзеркалом від шафи-купе. То спочатку мию рідиною, а потім сухою тряпкою полірую
--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
Дівчата чим ви чистите нержавійку,бо я вже все перепробувала,брала навіть якісь чешські засоби до нержавійки з оцтом,а розводи все одно залишаються як не крути.
В мене вбудована б.у плита нержавійка , беру хороші німецькі привозні засоби, але обовязково вкінці простою водою добре змиваю і полотенцем бавовняним німецьким ( я іх вічно на секонді шукаю), бо тільки вони можуть добре витирати. Не лляні , не дорогі укр аінські полотенця, навіть по 20-23 грн купляла, то не то- то такі мягенькі , обовязково" не стоячі" , майже завжди вони такі клетчаті , ото добрі полотенця. Кращі, ніж любий паперовий рушник - я вдома все ними витираю , дзеркала також. Цю штуку я навчилась в Німеччині, коли там прибирала , вони так роблять., в них все блистить , як новеньке.
А ти не пробувала просто сухою тряпочкою, гарненько протерти
пробувала,і після миючого засобу водою протирала,тоді насухо "полірувала",все одно розводи лишаються.
Цитата: нінок
обовязково" не стоячі" , майже завжди вони такі клетчаті , ото добрі полотенця
а на рахунок ганчірки ,то я й сама замітила шо то багато від неї залежить,то треба буде шось відповідне шукати.
Цитата: Христя
є спеціальні засобидля протирання нержавійки
я спеціальними і користувалась "Real" і ше якимось з оцтом,то вони то добрі ніби,але після того все одно мус водою протерти і історія починається заново по колу...
Дякую дівчатонька за поради! Ото мені муж і забавку купив,весело мені тепер буде!
Хтось чув про таку фірму,бо я вперше,чоловік сам вибирав,каже що то польська і дуже схожа на Indesit.
в мене така самісінька ,тільки біла Моя тітка займається побутовою технікою все життя ,має свій бізнес , так що порадила її взяти, думаю що буде добре і довго служити!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!