Торт "Капучіно"
Розрахований на тортівницю діаметром 21см.
Випекти бісквіт на 5-6яєць.Мій рецепт є нище,кілька варіантів або можна свій.Коли остигне розрізати навпіл і пропитати сиропом в мене капучіно і коньяк.
Крем ( за основу для експеременту взяла крем Шарлот)
змішати 1 яйце з 100гр молока ,процідити.Додати 1ст. цукру.Поставити варити,помішувати і змішувати неповну столову ложку крохмалу,2ст.л капучіно і 50гр молока,щоб все було без грудочок.коли наш сироп закипів вводимо суміш ,помішуємо і вливаємо.Коли закипить виключаємо і даємо остигнути.
Збиваємо 300гр масла з 1ст.л коньяку і по одні ложці додаємо наш заварний крем.Змащуємо коржі.Я для прослойки використала банан великий:)Даємо тортику настоятись 12год.