А я люблю котлети з різними начинками - з грибами, чорносливом. Недавно їла в кафе котлети, де у фарш давали ізюм! Мені сподобалося))) Люблю, щоб у фарші було багато цибулі і трошки часнику. І ще одне - м"ясо повинно бути перекручене на ручній м"ясорубці, з електричної котлети не такі смачні)
Дівчата,які котлети красиві!Дякую за таке різноманіття,за поради. Я робила щось подібне і до"Котлет надзвичайних"(тільки замінила майонез натуральним йогуртом) і до "Капустяників",тому кажу зі всією впевненістю,що це справді дуже смачно! Уляна,я теж частенько роблю котлети з начинкою,люблю робити їх великі,підрум"янюю на сковороді,а до готовності довожу вже в духовці,в начинку в основному використовую гриби,твердий сир,сливочне масло.Дуже цікава ідея з ізюмом,ні так ще не пробувала,мабудь,дуже смачно!
Дівчата, скільки років живу, але не знала що до котлет дають сиру картоплю чи капусту. Але чула, що дають до фаршу крохмаль, щоб були ніжні. Але я ніколи його не давала. Правду кажуть : Век живи-век учись.
До речі, в мене свекруха все дає сиру картоплю в фарш, а я з неї сміялась і питала, нашо вона таке робить Так шо тепер пішла і сказала, шо всі так роблять тоже... А вона каже: "Ага! А ти не вірила, шо так має бути!"
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Котлети в бублику, чи бублик в котлетах? Дівчата, а поясніть мені, в чому фішка таких котлет? Економія фаршу? Чи, що можна їсти вже без хліба?
Оля,особисто для моїх дітей-це сюрприз в котлетці.Тішаться що там в середині бублик.А взагалі то я думаю що їх і справді можна їсти без хліба,бо досить ситні
А то жменьку сирої капусти перемолоти. Спробуйте і Ви її там і не почуєте, а котлети будуть соковиті.
я спробувала, дуже соковиті, сьогодні готувала для свого студента, раніше давала сиру картоплю, а сьогодні скористалась твоєю порадою, я котлети після того як підсмажу протушую у банячку з товстим дном, дно викладаю смужками моркви на неї підсмажені котлети доливаю трішки (на дно) гарячої водички і на маленькому вогні тушу 15-20 хв. Смачно.