Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-15 В чому секрет смачних котлет?
уляночка
26 листопада 2009 00:14
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
А я люблю котлети з різними начинками - з грибами, чорносливом. Недавно їла в кафе котлети, де у фарш давали ізюм! Мені сподобалося)))
Люблю, щоб у фарші було багато цибулі і трошки часнику. І ще одне - м"ясо повинно бути перекручене на ручній м"ясорубці, з електричної котлети не такі смачні)
Перейти на початок сторінки
уляночка
26 листопада 2009 00:16
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
котяра
Котлети"незвичайні"
- я такі також роблю. Тільки у мене вони чогось називаються жабки))). Смачно ще з свинини, тільки маринувати краще цілу ніч)
Перейти на початок сторінки
Ludany
26 листопада 2009 06:11
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Дівчата,які котлети красиві!Дякую за таке різноманіття,за поради.
Я робила щось подібне і до"Котлет надзвичайних"(тільки замінила майонез натуральним йогуртом) і до "Капустяників",тому кажу зі всією впевненістю,що це справді дуже смачно!
Уляна,я теж частенько роблю котлети з начинкою,люблю робити їх великі,підрум"янюю на сковороді,а до готовності довожу вже в духовці,в начинку в основному використовую гриби,твердий сир,сливочне масло.Дуже цікава ідея з ізюмом,ні так ще не пробувала,мабудь,дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
ir71
26 листопада 2009 19:28
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ще сьогодні пригадала рецепт одних котлет,які в народі часто готують.


Котлети в бублику
Перейти на початок сторінки
olga
27 листопада 2009 07:25
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
ir71


Ще сьогодні пригадала рецепт одних котлет,які в народі часто готують.


Котлети в бублику


Котлети в бублику, чи бублик в котлетах? smile Дівчата, а поясніть мені, в чому фішка таких котлет? Економія фаршу? Чи, що можна їсти вже без хліба? smile
Перейти на початок сторінки
Надія
27 листопада 2009 08:32
Повідомлення #16


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата, скільки років живу, але не знала що до котлет дають сиру картоплю чи капусту. Але чула, що дають до фаршу крохмаль, щоб були ніжні. Але я ніколи його не давала. Правду кажуть : Век живи-век учись.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
27 листопада 2009 09:20
Повідомлення #17


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
До речі, в мене свекруха все дає сиру картоплю в фарш, а я з неї сміялась і питала, нашо вона таке робить smile Так шо тепер пішла і сказала, шо всі так роблять тоже... А вона каже: "Ага! А ти не вірила, шо так має бути!" wink

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ir71
27 листопада 2009 09:43
Повідомлення #18


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
olga
Котлети в бублику, чи бублик в котлетах? Дівчата, а поясніть мені, в чому фішка таких котлет? Економія фаршу? Чи, що можна їсти вже без хліба?

Оля,особисто для моїх дітей-це сюрприз в котлетці.Тішаться що там в середині бублик.А взагалі то я думаю що їх і справді можна їсти без хліба,бо досить ситні
Перейти на початок сторінки
gutka
29 листопада 2009 21:39
Повідомлення #19


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223

olga
А то жменьку сирої капусти перемолоти. Спробуйте і Ви її там і не почуєте, а котлети будуть соковиті.

я спробувала, дуже соковиті, сьогодні готувала для свого студента, раніше давала сиру картоплю, а сьогодні скористалась твоєю порадою, я котлети після того як підсмажу протушую у банячку з товстим дном, дно викладаю смужками моркви на неї підсмажені котлети доливаю трішки (на дно) гарячої водички і на маленькому вогні тушу 15-20 хв. Смачно.
Перейти на початок сторінки
Яринка
29 листопада 2009 21:52
Повідомлення #20


Молода господинька
  • 34

Репутація: 58
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 164
Реєстрація: 26.08.2011

ICQ:--

Бали: 218
Коли ми служили на Амурі , то там було багато китайців і вони в фарш завжди давали капусту ,також і в пельмені .Відтоді так само роблю
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 85
Гостей: 83
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100