Для кожної української родини котлети настільки ж рідні як і борщ та картопля.Одинакові ніби складники,а в кожної господині виходять по різному,від надзвичайно пухких,соковитих,смачних до таких,що важко проковтнути й шматочок.
Так в чому ж секрет?
Коротко про мої секрети - якісний фарш(не користуюся готовим ніколи,роблю сама),обов"язковий складник,щоб втримати м"ясні соки(замочена булочка,сухарі,вівсяні пластівці,терта картопля,ба навіт кабачок),добре вибиваю массу,от мабудь і все.
Запечені котлетки0.5 кг курячого фаршу , 1 терта цибулина, 2 столові ложки сметани, 2 ст. ложки крохмалю, 1 яйце, сіль, чорний перець - добре вимішати .
Вогнетривку форму змастити, розмістити сформовані круглі котлетки, на них - смажені з цибулею шампіньйони, зверху - тертий сир. Запікати в духовці у відкритій формі при 190 градусів.