Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ФМ-15 В чому секрет смачних котлет?
Ludany
22 листопада 2009 21:26
Повідомлення #1


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Для кожної української родини котлети настільки ж рідні як і борщ та картопля.Одинакові ніби складники,а в кожної господині виходять по різному,від надзвичайно пухких,соковитих,смачних до таких,що важко проковтнути й шматочок.
Так в чому ж секрет?
Коротко про мої секрети - якісний фарш(не користуюся готовим ніколи,роблю сама),обов"язковий складник,щоб втримати м"ясні соки(замочена булочка,сухарі,вівсяні пластівці,терта картопля,ба навіт кабачок),добре вибиваю массу,от мабудь і все.

Запечені котлетки
0.5 кг курячого фаршу , 1 терта цибулина, 2 столові ложки сметани, 2 ст. ложки крохмалю, 1 яйце, сіль, чорний перець - добре вимішати .
Вогнетривку форму змастити, розмістити сформовані круглі котлетки, на них - смажені з цибулею шампіньйони, зверху - тертий сир. Запікати в духовці у відкритій формі при 190 градусів.
Перейти на початок сторінки
gutka
22 листопада 2009 23:09
Повідомлення #2


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Любань все так як ти пишеш є і моїми секретами, щоразу тру до фаршу сиру картоплину, а ось на днях бачила по телевізору що дуже добре додати терту гарбузу, ще не пробувала, але цікаво....
Перейти на початок сторінки
olga
23 листопада 2009 01:24
Повідомлення #3


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
А я недавно десь прочитала і вже зробила ось такий експеримент. До всієї котлетної суміші додала трохи перемеленої разом з м"ясом білокачанної капусти. smile Ніхто капусти там навіть не розгледів, а котлети були дуже соковиті.
Перейти на початок сторінки
ir71
23 листопада 2009 10:46
Повідомлення #4


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Гарні ви речі пишете дівчата.Я теж щоб котлетки були сочними даю до них багато тертої сирої цибулі.У мене не люблять сухих котлет.А останнім часом ми "підсіли" на ось ці котлетки.Вони виходять такі як приготовлені на парі.Зовсім не шкідливі для дитини.



А ось котлети в картопляній шубі у мене дуже любить чоловік.Тож інколи для нього ними бавлюся wink

Перейти на початок сторінки
Ludany
23 листопада 2009 15:12
Повідомлення #5


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Ірусь,чудесні котлетки,дякую!Дуже мене зацікавили в картопляній шубці,постараюсь зробити!
Перейти на початок сторінки
котяра
23 листопада 2009 19:23
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Котлети"незвичайні"
400ГР.КУРЯЧОГО ФІЛЕ-ПОРІЗАТИ КУБИКАМИ
2 ЦИБУЛІ-ПОРІЗАТИ ДРІБНЕНЬКО
2 ЯЙЦЯ
2 СТ. Л КРОХМАЛЮ
2 СТ. Л МАЙОНЕЗУ
ВСЕ ЗМІШАТИ,ПОКЛАСТИ НА ПАРУ ГОДИН В ХОЛОД.,ЩОБ НАСТОЯЛИСЯ.
СМАЖИТИ НАКЛАДАЮЧИ ЛОЖКОЮ.
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 листопада 2009 16:15
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
olga Я теж додаю до фаршу капусти але ми цю страву називаємо капустяники з м"ясом Ну можна назвати і котлети з капустою wink

1 до 1 М ясного фаршу і білокачан.капусти (відвареної і перемеленої )
яйця
цибуля потерта на мілкій терці
трохи манки
сіль,перець
Добре вимісити і поставити на 30 хв в холодильник Обкачати в муці,пожарити
Складати в каструлю на дно поставити кусочок масла додати трошки сметани або залити трошки бульоном (хто як любить )і протушити 10-15 хв
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
24 листопада 2009 18:07
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дівчата у вас такі гарні котлети.
Перейти на початок сторінки
olga
24 листопада 2009 18:29
Повідомлення #9


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
Іванка
olga Я теж додаю до фаршу капусти але ми цю страву називаємо капустяники з м"ясом Ну можна назвати і котлети з капустою wink


Е, ні. Капустяники, то капустяники. Ви даєте вареної капусти наполовину з фаршем. І чути, що є і м"ясо і капуста. А то жменьку сирої капусти перемолоти. Спробуйте і Ви її там і не почуєте, а котлети будуть соковиті. smile
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 листопада 2009 19:18
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Попробую ще і з сирою капустою smile
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:16

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 47
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100