Господиньки, виставляю на Ваш розсуд ось такий тортик, який прикрашала сьогодні. Хочу знати Вашу думку, недоліків багато, я й сама їх бачу.
Торт з шоколадними трояндамиВсередині - шоколадний шифоновий бісквіт + прошарок з Поля Робсона + кавовий крем. Вага - 2,1 кг.
Задумувала зовсім по іншому зробити - хотіла залити верх шоколадом + потічки з шоколаду, як на тортиках вище (Натонько, дякую Вам за відео!!!). Ну і зверху мали бути мастичні троянди. Але розтопила шоколад, додала до нього коньяк і той шоколад скрутився((( Розчаруванню не було меж, але попробувала з нього зліпити троянди - і начебто получились. Тому ось такий результат. Пелюсточки дуже товсті у тих троянд, а зробити тоншими не знаю як і тронди виглядають трохи масивно.