Irenka, перша робота добра, акуратна і зі смаком.
Ще треба трохи попрацювати над вирівнюванням торта, якщо він добре вирівняний - мастика лягає ідеально. На платті бачу темніші крапельки (можливо я помиляюсь, то кажи). Це напевно кристалики цукру, які зафарбувались від барвника. Добавляй барвник до розтопленого маршмелоу до необхідного кольору, а тоді добавляй пудру. Краще пудру купувати і свіжу в пакетиках без пошкоджень, бо коли попадає волога вона кам'яніє і з'являються грудки. І завжди просіюй її. А мастику вимішуй поки не вийде все повітря, тоді вона буде однорідна і не буде пошкоджена і без пухирців.
Вибач, що так багато написала, але знаю з власного досвіду, що такі підказки потрібні
Пам'ятай - ти молодець
. Не кожен захоче з таким бавитись і тратити свій час. А в цій справі головне - практика. Так що пробуй