Канапки-"жульєн"Рецептом поділилася давня знайома. Правда, в мене гриби не їсть чоловік, але сину і мені засмакувало.На 5 булочок "кайзерівських" від "хлібної хати":
300 г печериць, 1 середня цибулина, 1 ст. ложка олії для підсмажування печериць з цибулею, 4 ст. ложки сметани, сіль і перець до смаку, менше ніж 100 г відвареного курячого філе, 100 г твердого сиру.
З булочок зрізати верх і вибрати серединку, залишивши стінки і дно.
В кожну булочку покласти трошки порізаного кубиками курячого м"яса і твердого сиру.
Підсмажити на олії печериці з цибулею, додати сметану, посолити і поперчити до смаку. Виклати в булочки.
. Булочки викласти у жаростійкий посуд і поставити на 10 хв. в духовку.
Вийшло дуже смачно і ситно.