Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гості до Діанки - 2, Кулінарні забаганки
idianka
8 лютого 2013 11:33
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Любі дівчатка і хлопчики! Розпочинаю другий том своєї кулінарної епопеї. Буду завжди рада відвідувачам у своїй домівці!





Повідомлення відредагував idianka - 8 лютого 2013 14:09
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
8 лютого 2013 11:33
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



Повідомлення відредагував idianka - 8 лютого 2013 12:19
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
idianka
8 лютого 2013 12:03
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Люблю просту випічку, без всяких новомодніх кремів, наворотів )) і т.д. Також дам поради, як позбутись купола в коржах...

Чорний медівник




3 скл. цукру
4 ст.л. олії
0.5 скл. холодної води
2 яйця
1 скл. молока
0.5 скл. сметани
0.5 скл. меду
1 ст.л. соди
2 ст.л. оцту
борошно

Одну склянку цукру і дві столові ложки олії помістити в каструльку, помішуючи, на малому вогні довести до розчинення цукру, обережно залити водою і залишити до повного розчинення. Якщо все таки карамель не повністю розчинилась у воді, розігріти на вогні і охолодити.
Яйця збити з двома склянками цукру до побіління, поступово додавати молоко, сметану, охолоджену карамель, мед, соду, погашену оцтом. Борошна додавати стільки, щоб тісто було як густа сметана. Рекомендую додати добру пригорщу горіхів - це підкреслить смак медівника.
Форму для випікання ( у мене 20х35 см, можна більшу) щедро змастити жиром, обсипати борошном, викласти тісто. Випікати при 170С десь годину-годині десять до сухої палички.

Цей медівник любить собі вирости "куполом", так от на хлібопічці
знайшла пораду, як позбавитись або зменшити цю проблему:
З старого рушника нарізати смужок ( краще якщо їх можна буде скласти вдвоє-втроє) по висоті вашої форми, змочити їх водою, викрутити зайву воду, обмотати краї форми по периметру, кінці смужок скріпити булавкою. Все, можна класти в духовку і пекти. Наочна інформація ще тут http://askannamoseley.com/2012/05/how-to-bake-perfect-cakes/

Рецепт з маминого зошита

Смачного!

Звіти та обговорення рецепту

Повідомлення відредагував Натонька - 14 листопада 2016 08:53
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 лютого 2013 12:27
Повідомлення #4


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Діанко!!!
Вітаю Тебе з новою сторіночкою!!!
Чекаю смачних рецептів!!!


Перейти на початок сторінки
idianka
8 лютого 2013 12:31
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Дзеркальна помадка


6 г желатину
90 г вершків
90 г цукру
75 г води
45 г какао

Желатин замочити в холодній воді. Решту складників помістити в каструльку, помішуючи, довести до кипіння, варити ще 3-4 хв. Зняти з вогню, додати відціджений желатин ( без води), добре розмішати. Остудити, час від часу помішуючи, щоб не було желейних комків. Використовувати зразу. Нанести на торт не розмащуючи, а дати рівномірно розтектися.

Виходить пружною. Ось тут помадка на цьому тортику:



Рецепт від natapit з сайту hlebopechka.ru

Смачного!

Повідомлення відредагував idianka - 8 лютого 2013 12:36
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
8 лютого 2013 12:37
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Діаночко, у тебе та смачненько на кухонці!!! Бажаю і надалі таких гарних і смачних шедеврів. :t0242:
Перейти на початок сторінки
маргарита
8 лютого 2013 12:50
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 246
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 349
Реєстрація: 28.10.2012

ICQ:--

Бали: 962
Чекаю смачних кулінарних шедеврів
Перейти на початок сторінки
idianka
8 лютого 2013 12:53
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Ірка-Шкірка,
Іриска,
маргарита,
дякую, дівчатка, за побажання! Буду старатись :cd:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 лютого 2013 14:27
Повідомлення #9


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Діанка. :belay: Вітаю з гарним початком другого тому :love: .Нехай кулінарна епопея на твоїй гостинній кухні зачарує своїми ароматами нас та усіх твоїх гостей!!Тут у тебе завжди є чим гарно посмакувати!! :love:

Перейти на початок сторінки
Рімма
8 лютого 2013 15:06
Повідомлення #10


Молода господинька
  • 34

Репутація: 199
Група: Кондитер
Повідомлень: 135
Реєстрація: 4.01.2012

ICQ:--

Бали: 663
Діанко, вітаю з наступним томом.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 04:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 24
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100