Дівчата, дивіться шо я кажу на рахунок їжі....Щоб ви не тягнули з дому всьо, шо тільки є в холодильнику, бо вам ся здає, шо будете голодні)))).
Давайте я покупляю все необхідне : хліб, батон , масло, якийсь паштет на канапки (якшо ніхто не проти), ковбаску, огірочок, сир....Цукор, каву, чай...Хіба можете попривозити печенька,кожна по 300 грам, кожна хто яке любить))) Бо я хотіла купляти, а не знаю, чи вам догоджу))) Але я знаю, шо то кожен зара хоче привезти купу всього зі собою....,то хіба везіть, яку чиколяду чи цукерки, щоб пригостити одна одну. Ну може ше хто вдома яку файну пляшку має, то ми би вечерком розслабилися
Скажіть мені ще на рахунок ковбаси, чи всі будуть їсти, чи хтось вже постить???? Мож тре кусочок рибки купити???
Дівчата, як ви ставитесь до того, щоб обговорити меню на перід????? Може собі прикинемо на перед,як будемо харчуватись, щоб потім не було проблем? Я пропоную приблизно так: перший день,зранку - канапки, печенько, чай,кава; обід - картопелька, якесь тушене мясце( як ви до того ставитес?), а на вечір Налисники з сиром( я напечу вдома) А на другий день ніц не придумала)))
Дівоньки, а ше є така пропозиція: я вмовила Алену, щоб вона нам показала вирівнювання торта. Тільки то треба скинутися на продукти і спекти торта, та й на ганаш...Як ви на то дивитесь???
Короче чекаю відповіді на всі свої запитання. Пишіть активніше!!!