Дівчата, те, що ви "натворили" (у гарному сенсі ), то просто диво!!!! Але ж лялечкі - такі гарнюні!!! І кожна - зі своїм характером!!!!))) Квіти - просто знімаю шляпу!!!! Настільки ніжно та правдоподібно - аж дух перехоплює!!! Розумнички ви, талановиті!!!!
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Дівчата знову набираємо Курси Олени Орлової у Львові. Набираємо дві групи. Перша - 17-18 квітня. Друга 20-21квітня. Записуємося дівчата. В програму входить ліпка ляльки, брошка, кружива, і роза!!!
Ой, нарешті і я добралася до фотоапарата Ось моя трояндочка і брошка Поки м довезла додому троянда трохи облетіла А лялька моя трохи інвалід Але шо вже є. А інша для "здачі екзамену" ще сохне
yaarysya, Ти не остання, я теж тільки сьогодні знайшла сили і трохи пофотаграфувала. Але довезла все нормально. Ось така моя красуня. Ну і трояндочка з брошкою.
Видно, що хворію, зразу голова не варить))) Дівчата всім дякую за компанію і гарно проведений час. Марічці, за чудову організаторську роботу. Була б рада ще зустрітись і так попрацювати)))
Дівчата, ви всі великі молодчинки. Це що ви продемонстрували -роботи справжніх талановитих майстринь. Бо не маючи до цього таланту, мені здається, що таке витворити було би просто неможливо. Аплодую стоячи.
Дівчата знову набираємо Курси Олени Орлової у Львові. Набираємо дві групи. Перша - 17-18 квітня. Друга 20-21квітня. Записуємося дівчата. В програму входить ліпка ляльки, брошка, кружива, і роза!!!
Марічка я би дуже хотіла,незнаю чи я б щось могла зробити.Ви такі майстрині . Згідна вже хоть обід вам приготовити,на жаль я дуже далеко але я знаю що побачу вас дівчата.Успіхів вам і всього найкращого.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Darka,чомусь так кожен себе недооцінює....Але так не можна, треба завжди казати "Я ЗМОЖУ")))) Для того і існують такі курси, Там все розказують,показують, розжовують....Так що там неможливо ненавчитись)))