Яілатан, ти може краще сьогодні виїжджай,бо мете-капець !!!!! Хоча електрички, я думаю, в любому випадку ходитимуть, але ж всякі запізнення можуть бути. Яке щастя,що мені їхати не треба - прогуляюсь трошки і вже на місці )))
Дівчата, як в вас там з добиранням? При теперішній погоді, щось я трохи переживаю
Я теж дуже переживаю. Сьогодні вже три рази на подвір`ї сніг відгортала і навіть ніц не видно... Через годину планую виїхати до Львова. Дай Боже щоб добре доїхати...
yaarysya, Щасливої дороги, я певно буду виїжджати в 4 ранку, якщо все піде плану, то в 6 буду в Львові, ще побужу вас))) Але так хоча б буде 3 години в запасі. Крім того квитків на сьогодні вже немає, так що мусить бути так. До зустрічі!!!
Дивіться шо ся робить! Може то можна перенести ті курси! Люди на зупинках стоять по 2 год, чекаючи маршрутки, а вони всі стоять. Йой! дівчата я не знаю шо ви будете робити!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
LiLu, ти тут дівок не страш !!! Головне на вокзал доїхати,а там і пішки добрести можна-слава Богу не на Сихів. Я ,наприклад, іду пішки-транспорту в таку погоду не довіряю,а живу не далеко від вокзалу. Так що прорвемся !))) Перенести не вдасться,бо пані вчителька вже певно на місці,в обід мав поїзд прибути.
Перенести не вдасться,бо пані вчителька вже певно на місці,в обід мав поїзд прибути.
Та я говорила з Натою, казала, певно люди на місяць вперед квитки брали аби їхати, то вона де так відмінить то всьо. Я тоже пішком сьодні з 700-річчя йшла до Щурата! Вся мокра була.
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!