Цитата: Natalyi
Це ті ж каштани. Ось МОЇ, а ТУТ Волошка пекла
дівчата, ми всі мало того, що з різних родин
, то ми ще й з різних куточків України і не тільки, бо є ще й люди з-за кордону.
А тому, на мою думку не варто робити таких зауважень. бо навіть один і той же борщ в різних господинь різний.
Най собі будуть і каштани і трюфельки - на всякий товар є свій покупець.
А от ще вам таку історію оповім. В нашій місцевості Поль Ропсон - то такий собі тортик ще радянських часів, скромненький. тихенький, на кислячку мішаний, сметанкою мащений. Рецепт на дрімфуді спочатку навіть не дивилася - для чого, як я його і так знаю, була вперто переконана, що то він кругом такий., навіть задньої думки не мала. Потім приглядаюсь - всі дівчата вказують, що під мастикою - Поль Ропсон!! Ну. думаю, під такі торти- і така скромна середина!!! Щось не те!!
глип!!! Аж то зовсім другий торт!!!! Спекла - смачний, цікавий торт. Людям пропоную на торти під заказ - дивляться на мене, відмовляються!! Прийдеться його тего.... переназивати, чи що?! (хай пробачить мені Волошка
). От так буває!! Так що най собі всяке буде.
В одної з нас - дечко, в другої - бритванка, в третьої - протвінь.
В когось - сковорідка. в когось - пательня.
Мусимо якось інтернаціонально вживатися