Дякую Каті за гостини, дуже цікаво. Пропоную тим, хто може, запросити віртуально у гості нас усіх. Кухня Катіна вразила своїми розмірами, от мені б таке!!!!Ну а діванчик то - взагалі. В мене мало місця, щоб мріяти про таке
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
ми також доки будували власний дім, винаймали квартири, спершу однокімнатну, потім двокімнатну, тож окрім розмірів ще дуже нервували під"їзди, хоч всі почерзі мили підлогу - наші під"їзди це "ШОСЬ", а ще дуже цікаві сусіди, їх цікавило абсолютно ВСЕ.....тож ми переїхали до власного будинку ще далеко незавершеними внутрішніми роботами - все ж таки мати свій дім це, якби то слова підібрати,.... дуже файно
То таки правда, що власний дім - не передати словами. І нехай це маненька квартирка - зато своя. В мене спочатку було щось на зразок трьохмісячного кайфу: хочу мию посуд, хочу ні, хочу перу, хочу ні, хочу кладу де попало лахи, або прибираю. А потім вже як накайфувалась то ліпила свою хату яка є...і то не кінець, бо ж нам, жінкам, завжди хочеться ЧОГОСЬ. там в попередньому пості просила показати бажаючих фото своїх домівок, господарок і всього, що заманеться. давайте хваліться
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
lana, Ланочка,аж слюнку ковтаю,так хочу таке диво попробувати не знаю чи колись в житті пощастить такими ласощами поласувати!!! дуже смачно виглядає!!!