Вітаю!! Хай довго служать. У них гарні ціни. Теж хотіла замовляти, але переживала, щоб не ліва контора була - бо на сайті не всі ссилки відкривалися. Тепер визначилася!!
Теж хотіла замовляти, але переживала, щоб не ліва контора була - бо на сайті не всі ссилки відкривалися.
Я теж думала, але зателефонувала, то приємний чоловічий голос розпові, що їх магазин працює лише 3 місяці, товар лише формується, дуже багато товару на таможні. Асортимент продукції постійно поповнюється, бачу вже є новеньке, і я знову щось хочу. Замовляла ще молди, але їх не вистачило. Вони спрацювали оперативно. А працюють як по предоплаті так і з оплатою при отриманні посилки.
Похвалюся вам своїм подарунком,не знаю як правильно то називається,я кажу Електрорізка я вже пробувала нарізити все,і ковбасу,і сир і хліб,дуже класно,швидко і рівненько нарізається.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Вітаю з дуже вдалим придбанням. я її називаю шматорізка. На свята робити нарізку - краще не придумаєш. А для себе 2 шматочки сиру порізати, то потім мити більше))) Я зазвичай нарізаю багато і порізаним зберігаю в холодильнику.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!