Цитата: Roksolana
Дівчата я хочу похвалитися що сьогодні купила форму для випічки кульок
класно!!! покажи потім реультат!!!
Я також сьогодні хвалюсь - сиділа в кухні, як та ворона з сиром - не могла натішитися:
по-перше, до мене прийшло вітання від нашої Ланочки формочкою на сирну пасочку - щось в мене руки сверблть її випробувати, але думаю, може таки рік почекати?

крім того, сьогодні я виїздила півміста і забрала дві посилки - з Хрестоманії і з Ларану. Ларан, на жаль, прислав не туди, кудя я хотіла, ще й не доклав одну замовлену і оплачену насадку - буду чекати.
Ось що маю:
вілтоновські насадки (поки що маленькі - великі будуть за 45 днів) і формочки для солодощів та цвяшок для троянд і формочки під квіти

з ларану - найбільше чекала на набір насадок (+ окремі насадки)

ще похвалюсь топінгом - густий крем для морозива, тортів і т.д. - на днях спробую

і ще таки вирішила похвалитися і порадити вам - на Привокзальному випадково спробувала і купила справжнє херсонське томатне пюре (Пан Помідоров) - з одної банки виходить 5л соку - суперсмачного!!! І як соус для піци калатаю - просто класно!!! І ще вони ж продають яблучне пюре - також смачне, але томатне поза конкуренцією - купляла вже не раз - постійно пю сік!!! Вибачайте, що на фото вже почата банка, але повні в нас не затримуються