Хочу похвалитись подарунками.Чоловік подарував кавомолку і букет з цукерок Батьки-вагу і ступку і ще на протязі двох років я збирала собі столовий сервіз на 12 персон.Купувала по трохи на даровані гроші.Вже назбирала практично все. Рада як слон
Ярка, чудові подаруночки, вітаю, також обожнюю гарний посуд і всілякі штучки для кухні(на кухні вже ледь вистачає місця, а мені постійно шось ще потрібно)....ні аби собі купити косметику чи одяг чи ше шось для себе.... у мене ще немає ваги - буду приглядатись
Дякую Катю.А вага то дуже класна штука.Дуже задоволена.Так зручно,а то на все на око,а потім думаю як щось не вдало вийде,чи то замало було чи забагато.Особливо для молодої господині,яка ще всього вчиться так як я.
Ярка, в мене також є кавомолка фірми BOSCH вже років 5, але спочатку прослужила приблизно рік і поламалась. віднесли в ремонт, відремонтували (вийшов з ладу якір), але категорично заборонили молоти цукор (я молола на пудру). тож тепер я мелю каву, горіхи, печеня... а цукор мелю на старій радянській м'ясорубці/кавомолці. Не знаю, може то така серія була. нехай твої подарунки прослужать тобі довго-довго.
Ярка, вітаю з гарними подарунками, хай довго служать і завжди будуть помічниками. Сервіз дуже красивий, вага точно така як умене, я нею дуже задоволена.