Дівчата, хочу вам похвалитись, накінецьто Валентин почув мої бажання і прийшов зробив інтернет (Укртелеком), про який я вже давно марила, але черги величезні були . До того був модем Київстар, то дуже повільний, а зараз насолоджуюсь!!! І тепер могтиму частіше заходити на свій улюблений сайт (наскільки дозволятиме доня)!!!!
Да-да-да... Я не знаю взагалі коли це можна щось по дому встигати і таке всяке готувати, якщо в інтернетц сидіти. Я тако: один день сиджу біля ПК, а на другий готую. Щось разом не виходить
Дівчата, хочу вам похвалитись, накінецьто Валентин почув мої бажання і прийшов зробив інтернет (Укртелеком), про який я вже давно марила, але черги величезні були
оце так радість,вітаю в мене також ого від укртелеком,працює непогано,стабільно.
oksenya75, книжечки бачу шо толкові, вже навіть починаю тихо заздрити, особливо за книжку випічка по ГОСТу, нехай тобі знадобляться, і ти багато навчишся і нам підкажеш
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Я дякую Волошечці, бо якби не вона, то я про таку книжку і не чула б))) Замовляла все в інтернет-магазині Книга.ру, бо по книжкових не маю часу мотатись - звикла книги в інтернеті купувати. У нас в Москві це і вигідніше по цінах.