Індик взагалі то дуже смачне мясо і корисне мням-мням,дорогий напевно))))
Так, дуже смачно!!! А з купівлею - то взагалі кумедна історія вийшла. Подзвонив мені чоловік з роботи , та каже, щоб я зараз же вийшла зустріти чоловіка, який індиків продає. А я ні сном ні духом - які ще індики?!!! В мене руки в тісті... Але вийшла - стоїть чоловік якийсь біля стареньких жигулів, а на задньому сидінні - пакетів 7-8 з індиками. Продав мені за 150!!!!грн самого великого. Та й розповів, що він сам з села, везе на базар, а по дорозі заїздить по магазинах і питає, може комусь треба. Таким чином вже продав 43шт.)))) ото торгує людина))))
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Але то напевно смакота вийшла індичка суперова В нас увійшло в традицію,кожного року на новий рік мій татко форширує індичку..................дуже смачно виходить
Но то дуже дешево!!!!! Я на Різдво готувала, то купляла його швидше, бо перед самими святами ціни космічні! І то я заплатила 200 грн за індика на 4 кг, то також дуже дешево в нас, а перед святами такий пташок коштував 3000 - 400 грн--чисто, як рідкісне мясо))))))
Ви напевно чули, що Рівнещину називають бурштиновим краєм. Тож у нас багато крамниць з широким вибором товарів з цього «сонячного каменю». Вироби з нього здавна є візитівкою Рівненщини. Область нині позиціонують і популяризують як бурштинову столицю, адже це єдиний регіон в Україні, де видобувають цей самоцвіт. Особисто мені дуже подобаються ювелірні прикраси з янтарем, у мене досі зберігся з дитинства великий кулон, який купили мені батьки, коли ми відпочивали на Балтійському морі у Литві..... на ці новорічно-різдвяні свята отримала від чоловіка у подарунок - браслет зі срібла з янтарем- ось такий мій приємний, як на мене красивезний, сюрприз:
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!