а чого то я того не бачила? Капець... Дошки такі тоже хочу! Недавно вичитала, шо треба мати 8 дощок для всього... Надпис прикольний зробила на дощечці дуже гарно))
Ластівка, бо я їздила по "ділам" як то кажуть))) А для зустрічі то треба окремий день вибрати. Пишіть коли всім зручно і я буду Чи може ви би хтіли аби я з гітарою за вами всіма ходила?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Чи може ви би хтіли аби я з гітарою за вами всіма ходила? laughing
У Празі кожен екскурсовод має свою велику парасольку(незалежно від погоди) і туристи повинні її запам'ятати. З гітарою тебе точно всі впізнали б - єдине, що тобі було б важко ... (хіба що то був би сам футляр від гітари, а всередину для форми - пару пляцків і пляшечок )...
Тю, я чат майже не читаю, а гітара? Та фігня, я свою балалайку візьму як тре, чи трембіту позичу в своєму склепі Був би привід до здибанки
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
я свою балалайку візьму як тре, чи трембіту позичу в своєму склепі lol
Йой, може ліпше не треба, а то прийдеться від батьків свою бандуру забирати...(нє, я ліпше в дітей сопілку позичу - вони в молодших класах в школі вчили грати на ній).
На рахунок зустрічі - я за, дуже хочу Вас побачити. От подивилась я на Ваші вихвалянки, та й свої покупки вирішила показати. Отже,
міксер і електронна вага (купляли з мамою у Фокстроті)
і ще така мисочка до міксера
Вагою дуже задоволена, можна вимірювата до грама, за мінусом ваги тари або раніше зважених продуктів, я давно вже хотіла таку вагу Міксером також задоволена
Хочу Вам ще розказати про один магазин, який знайшла чисто випадково. Щось я шукала і в Інтернеті натрапила на магазин "Домашня пекарня" у Львові. Зацікавилась і зранку я відразу поїхала туди. Враження - позитивні. Я приїхала о 10 годині, вони якраз відкрились, зустріла мене мила жіночка, поки вона все відкривала, я роздивлялась. Сам магазин невеликий, асортимент товару ще не дуже великий, вони відкрились у травні, але можна знайти багато необхідних речей (особливо для дрімфудівських господинь). Отже, є там хлібопічки і різні види муки і добавок (тмин, коріандр цілий і мелений, сушена цибуля, цукати). До речі, поки я дивилась, мені запропонували спробувати Бородинський хліб, який вони в магазині випекли. Дуже добрий. Ще є ваги, форми для випічки, підноси, різні причандалля для випічки, готові вироби для прикрашання, є там суміш для сирника (як хтось пам'ятає, була колись така суміш "Космос" в голубій пачці з Карлсоном, з неї робили корж для сирника, а моя бабуся додавала його до сиру, виходив суперовий сирник, з дуже смачною скоринкою). А, ще згадала, є навіть готова мастика, італійська, але дуже дорога. Одним словом, то треба бачити.