Йой. дівки, то я вже не знаю, що вам казати Мої "малі" якби там зависли, то би певне й холодильник перевернули До цього в нас був з прихованими ручками і простий
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
в мене холодильник Samsung RL-46RSBSW з системою No Frost відносно не дорогий і нічого зайвого там нема. В мене два трьох поверхових торта вміщаються без проблем.
muzarom, в нього вроді два ящичка на овочі, правда? Ті що я дивилась, то там один великий, мені здається це не зовсім зручно, щоб овочі чи фрукти скакали по ньому))) Чи ні? Чи зараз всі мають один великий ящик? Скажіть мені ще чи сірий важчий в догляді?
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
В мене сірий (нержавійка), то трохи "пальці "(дитячі) видно, але легко сухою ганчіркою витираються. Замовляли з Польщі ( бо краща зборка і дешевше). Бош двохдверний. Але який би той холодильник не був, мені все його замало.
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Натонька, в ньому один великий ящик, але так як в мене холодильник лише для тортів то мені нормально, якщо треба більше полок то вийняла ящик і все. Ну і морозилка класна все залишається сухим бо швидко заморожується і не намерзає.