От халепа, вчора "гавкнув" холодильник, а я й не сподівалась, не приглядалась купувати новий. Отож, Дівчатонька, порадьте і розкажіть, будь ласка, хто має холодильник і який (марку, суха морозка чи капельна), напишіть відгуки, поради стосовно купівлі холодильника.
jul4uk, в нас холодильник фірми LG (NO FROST)-сухої заморозки,морозильна камера знизу і має три шухлядки, купляли десь 5років тому,нам радили корейську зборку, а не російську холодильником дуже задоволена)))він не потребує спеціального розморожування,хіба,як мити)))
У мене Електродюкс - повний жах!!! Отвір для виходу води знаходиться за ящиком для фруктів (дуже величезним - щоразу його витягати - тяжко і незручно - постійно забивається отвір і тече холодильник. За рік часу поржавів - між холодильником і морозильною камерою. Світло розташовано збоку верхньої полички - тому ніц не видно.
Хотіла цього року поміняти ущільнювачі, то за 2 резинки заспівали в сервісному центрі 1000 грн (+ робота і виклик майстра - окремо) - здуріли, чи що?
Одним словом, з усіх холодильників, що мала, цим найбільше не задоволена - Електролюкс рекомендували, як дорогий і надійний, а вийшло навпаки.
А щодо придбання - радила би взяти 2-ох компресорний - щоб було можна окремо розморожувати холодильник і морозильник.
В мне ARDO, теж суха заморозка, морозильна камера знизу. Куплений у 2004 році, при чому купила сама, без поради чоловіка, він тоді сильно і довго хворів. Коли привезли додому, то чоловік все-таки своє "фе" висловив з цього приводу. Бо серед наших знайомих дехто вважав, що ця марка є дуже погана! Але, слава Богу, працює і досі, один раз викликали майстра, було щось не дуже суттєве, не дуже пам'ятаю що, але коштувало 200 грн. Отож моя думка стосовно усіх цих розмов щодо марок - як повезе! Бо серед співпрацівників на роботі мали проблеми і з Бош, і з Лібхерт, хоч вважається, що ці марки надійні і хороші, як і Електролюкс (але он Ірка-Шкірка скаржиться). Моя подруга крім Атланта, взагалі ні про що інше чути не хоче! Каже, що найкращий, теж суха заморозка і камера внизу. Купила його десь у 2006, а потім і пральну машину Атлант і теж задоволена.
Р.s. Пралька в мене, до речі, теж АRDO. Купували вже вдвох з чоловіком у 2005 або 2006 вже й забула. Теж працює, слава Богу, без нарікань! Повторюся ще раз - як повезе, не переконую нікого - це тільки моя власна думка.
--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Купую холодильник, скажіть, на що там увагу звернути? Може щось є лишнє там чи чогось бракує? Певно братиму Самсунг. І кажіть чи є різниця між сірим і білим?))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Ната! та ти не машину купляєш! йой! Подивилась чи всьо підходить всередині, назовні, і купила. Ти і так не вгадаєш яка фірма крутіша, бо всьо ламається, шо дешеві, шо дорогі ламаються. Кожен буде хвалити своє......
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
я певно як машину буду купувати, то то розтягнеться на 10 років Мені треба, щоб він був широкий всередині, щоб торти залазили. Але во думаю, може які нюанси є в тих холодильниках))
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
В мене Самсунг, вже 2 роки, торти влазять, по висоті мож зняти полицю і теж влізе. Нарікань нема. До речі, сірий, але то різниці в якостях, наскільки я знаю, нема, лиш в зовнішньому вигляді, і сірі дорожчі, видно подряпини Здається такий
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.