і було би бажано, щоб більше не пропадали дані, як минулого року - досі велика частина посилань неправильна (я то знаю, що треба тоді гортати одну-дві сторінки назад, і час від часу, як на таке натрапляю, переправляю посилання, але все таки це не дуже приємно)
щоб була автоматична розбивка рецепту на каталоги - в авторський каталог і відповідної теми - бо, наприклад, в Майї чи Ланочки є дуже багато суперових рецептів, але знайти їх тяжко, а в каталозі авторському нема (не так давно - вчора - я свій рецепт знайти не могла
)
і новачкам більше обмежити доступ до деяких тем, тому що деякі невідомі імена я бачу лише в повідомленнях таких тем як Огірки з цукром чи 5 визначень і т.п....
і щоб до кожного рецепту писали його походження (якщо інтернет - джерело з посиланням)...
і ще - особисто мені більше подобається деревовидний вигляд форуму - підфоруми щоб були в стовпчик в алфавітному порядку - і сам каталог змінити - коли я робила каталог салатів, то ділила їх на мясні, рибні, овочеві, шарові, з курячого мяса (окремо) - тому що по назві не здогадаєшся, що там в середині (між іншим, деякі салати мають різні назви, а ті ж самі складники), а заходити в кожну тему салату і вичитувати склад - зайве витрачання часу