Поки що спало на думку одне: коли відкривається тема і потім набирається кілька сторінок дописів, то хотілось би щоб відкривалась не перша сторінка, а остання. Якщо хтось з новачків приходить то він один може відкрити собі першу сторінку, а нам, старим дрімочкам було б зручніше не все гортати а відкрити те, на чому спинився минулого разу. (це моя така думка) Щось надумаю - ще додам
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дуже швидко біжить стрічка «НОВЕ НА ФОРУМІ», коли ввечері відкриваєш сторіночку Дрімфуду, то можна побачити лише те, що виклали у цю хвилину. Добре було б, якби нові рецепти виділити окремою стрічкою, а все решта спілкування теж окремою. А так – гарно, що є такий сайт і такі славні дрімчанки, я з Вами :)
Я б хотіла, щоб: 1) Рецепт, котрий додається, можна було б перевірити по пошуку складників на подібні (по к-і муки, цукру, і т.д.) - а то дуже багато рецептів повторюються. 2) Щоб рецепти не дублювалися в купі тем, а був один рецепт і до нього коментарі - а то рецепт пишеться в авторську тему, виноситься в окрему по стравах, а коли готують - то ставлять в "Що у нас сьогодні на столі" без посилання і нікого з тим не переробиш. 3) Удосконалити пошук - щоб до рецепту (теми) додавати відповідні теги, які б полегшували пошук - наразі пошук жахливий. 4) На головній сторінці щоб були міні-фото (з переходом на рецепт) найпопулярніших за тиждень і за місяць - штук по 15 - а то там лише головна сторінка і рецепти на головній. 5) Розділити рецепти страв і творчий відділ - зробити окрему велику продуману тему з тортами - щоб можна було знайти усі фото тортів, наприклад, Марічки чи нетік, фото тортів по темах і т.д, а не гортати сторінки - то так довго і не зручно... Навіть та ж тема "Потрібна ідея до торта" - знайти наразі в ній щось - неможливо - я сама часто одним оком (чи випадково) бачу оригінальні (і дуже торти), якби була окрема галерея, то відразу б туди кинула, а так пропадає - і дівчата часто просять підказати те. що вже дружньо шукали.
Найперше ,що давно вже хотіла запропонувати, це слідуюче: вгорі,де сторінки, було би зручно щоб можна було задати номер сторінки і щоб зразу можна перескочити на ту сторінку.Наприклад: я знаю,що певна страва знаходиться на сторінці 135,і тоді я листаю пів години по сторіночці поки дійду до 135))))А так раз- і вже готово.
Найперше ,що давно вже хотіла запропонувати, це слідуюче: вгорі,де сторінки, було би зручно щоб можна було задати номер сторінки і щоб зразу можна перескочити на ту сторінку.Наприклад: я знаю,що певна страва знаходиться на сторінці 135,і тоді я листаю пів години по сторіночці поки дійду до 135))))А так раз- і вже готово.
В нас така опція вже є, там де пише номера сторінок: наприкдад 12 сторінок 1 2 3 ... 10 11 12 Далі >>
тицяєте там де пише наприклад ( 12 сторінок) тоді вискакує віконечко і там вписуєте номер сторіночки на яку хочете попасти.
Не знаю чи правильно пояснила. То мусите зайти на темку де багато сторіночок і попробувати.
Не знаю дівчата,але в мене то не працює.Так висвічується вікно.Я там тицяю номер сторінки,потім внизу по тому квадратику.І нічого не мяніється.Може я щось не правильно роблю?