Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 гарбузове печиво, може цей рецепт вже є? якщо є будуть ще одні "Гарбузові ротики"
unalina
стараюся бути оптимістом
29 листопада 2012 22:56
Повідомлення #1


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 29.11.2012

ICQ:--

Бали: 8
мені дуже подобається гарбузове печиво ось мій улюблений рецепт:

Інгредієнти

для тіста
масло вершкове
250 г
сир кисломолочний домашній
5 ст. ложок
сметана
3 ст. ложки
жовток
2 шт.
цукор
75 г
розпушувач
1 ст. ложка
борошно
350-400 г

для начинки
гарбуз
200 г
кориця
1 ст. ложка
цукор
3 ст. ложки
Розраховано на 12 порцій
Ніжне крихке печиво з гарбузовою начинкою — це так смачно! Готуйте — не пошкодуєте!
Для тіста змішати масло, жовтки, цукор, сир, сметану до пухкої маси.Додати борошно, розпушувач і замісити тісто. Воно має бути м«яким, але не липнути до рук.Розтачати тісто на присипаній борошном дошці товщиною 0,5 см. Склянкою вирізати кружальця.Розтачати тісто на присипаній борошном дошці товщиною 0,5 см. Склянкою вирізати кружальця.Викласти чайну ложку начинки на середину кружальця і стулити краї як у вареників, залишаючи центр вареника відчиненим. Випікати 20-25 хвилин при 200*С. Готове печиво притрусити цукровою пудрою.(На жаль немає фото)
Смачного! :amam:
Пишіть!!!
Перейти на початок сторінки
unalina
стараюся бути оптимістом
30 листопада 2012 22:23
Повідомлення #2


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 29.11.2012

ICQ:--

Бали: 8
також такий рецепт:
Гарбузове печиво з ірискою
Інгредієнти

борошно
300 г
гарбуз
цукор
175 г
мед
1 ст. ложка
масло вершкове
150 г
сода
1/4 ч. ложка
яйця курячі
1 шт.
вершки
Опис:
Натерти 1 склянку гарбуза, засипати 100 г цукру і лишити на ніч в холодильнику. Наступного дня добряче віджати від соку і змішати з просіяним борошном, яйцем і содою (яйце одне, це просто мутант якийсь з двома жовтками).
4 столові ложки гарбузового сиропу нагріти зі 100 г масла і ложкою меду, допоки масло не розтане. Вилити суміш у борошно.
Добре вимішати, якщо тісто липке, додати борошна, цьому тісту воно не зашкодить. На притрушеній борошном поверхні розкотити тісто і вирізати печивка.



Випікати 15 хвилин, температура — 200 градусів.
Охолодити на решітці.
Поки печиво вистигає, зварити іриску. Залишки гарбузного сиропу долити вершками до 125 мл, додати 50 г масла, 75 г цукру і варити у каструльці з товстим дном поки іриска не загусне. Вона кипітиме від 5 хвилин і більше, поки не перетвориться на суцільні білі бульбашки, але стане густою, ви відчуєте, коли вона не розтікатиметься по печиву. Намастити печивка.
Печивко дуже оригінальне, без яскравого гарбузового смаку, готується без особливих витребеньок ще й гарне.
Мої помилки: в оригінальному рецепті було написано терти гарбуз на велику тертку, але мабуть вони у нас якісь різні, тому я раджу терти на найдрібнішу, тоді тісто не слоїтиметься, гарбуз з нього не визиратиме. Тісто вимішуйте до стану — «ще трошки борошна і досить», оце «ще трошки» додасться на поверхні, де ви розкачуватимете тісто для вирізання, бо ідеально вимішане тісто таки заб’ється від кількаразових розкачувань. Наступного разу зроблю печиво тоншим і менше триматиму в пічці.
Повернутись на початок рецепту "Гарбузове печиво з ірискою"
рецепт взятий з іншого сайту автор Lana
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
30 листопада 2012 22:46
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
unalina,
чиє фото? Не можна ставити чужі фото.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
1 грудня 2012 02:07
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
unalina,
unalina,
А ви особисто готували по цих рецептах?

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
unalina
стараюся бути оптимістом
1 грудня 2012 13:53
Повідомлення #5


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 29.11.2012

ICQ:--

Бали: 8
я готувала по цих рецептах фотографії є тільки фотоапарат зламався а дуже хотілося показати як воно виглядає :recourse: хоча я знаю що неможна. Думаю ви мене зрозумієте? :recourse: :recourse: :recourse:
Перейти на початок сторінки
unalina
стараюся бути оптимістом
1 грудня 2012 13:53
Повідомлення #6


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 29.11.2012

ICQ:--

Бали: 8
а на телефоні камери немає
Перейти на початок сторінки
unalina
стараюся бути оптимістом
1 грудня 2012 13:59
Повідомлення #7


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 2
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 21
Реєстрація: 29.11.2012

ICQ:--

Бали: 8
все тепер коли зремонтують фотоапарат виставлю своє фото добре?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:18

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 39
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100