kristi_sk, а от і є різниця :) Не знаю чи читали ви мої дописи стосовно подарунків, але наголошувала колись і зауважую ще раз в цьому році для новеньких - НЕ КУПУЙТЕ
скло, кераміку і те, що б"єть при транспортуванні. Повірте, що отримати половину черепків не дуже приємно. То - раз. Два: величезна різниця між посилками по Україні і закордон, бо: 1)вага і вартість пересилки,2)бо присипок і пудри за кордон не пошлеш та й взагалі хочеться вислати їм туди щось не дуже громіздке і таке, що навіяло б ностальгію за домівкою. Тому не одна з нас голову ламала, щоб то придумати у ті заграниці.
Я так само завжди купую подарунок для КОГОСЬ конкретного, вичитую повідомлення, шукаю фоточки, перепитую у дівчат чи є дітки і які і так далі....Он минулого року для Оксаночки я скоренько намагалась вишити картинку, щоб пам"ятка про мене якийсь час тішила око....Натоньці адміну знаю, що їй тре парканадцять пателень, баняків, і всякого начиння для власної домівки...Тому варто таки дочекатись організатора нашого волошкового і тоді вже стартонути по магазинам... черг я не боюсь, жінка я фігуриста тому межи тими чергами буду гребти як корабель між кригами
Христя, ти той узвар притримай краще до здибанки, або приїздіть до файного міста. В мене ж така францувата пошта, що як не зіб"ють то вип"ють, зарази, або ж буде блудити світами і прийде на 8 березня побите і потовчене
ага, хтось там мені мастіки хоче вислати, то в мене ще одна дівка не віддана і Марічка билась в груди що пляцків мені таки напече то їй і віддам :)