Цитата: Olenochka
А де ж мій гуляє цікаво мені знати????
Дорога Olenochka!!!Нарешті твій подаруночок догуляв до мене.Не знаю правда,що з ним у дорозі сталося,але я ще у такому вигляді посилок не бачила,хоч і до декрету довгий час працювала на почті.Отримала я його якраз перед Рідзвом,та мене тільки 8.01 виписали з лікарні,тому раніше відписати не могла.Принесла ти у нашу родину купу хорошого і різдвяного настрою.Щиро дякую за приємні слова привітання у листівочці!!!
Ще не зовсім я розібралася з дечим,що воно і для чого
,тому сподіваюся на твої пісказки.А тепер фотозіт.
Тут ведмедик одразу пішов по призначенню,кілька днів наш син з ним носився,як з писаною торбою.Діди морози і шоколадка,теж пішли одразу в хід.Особлива подяка від мене за фарби і ароматизатори,які я вже на Різдво трошки випробувала.
Посипки(якщо я правильно зрозуміла),теж вже опробували.А от фломастири і квіти на цукровому папері,ще чекають своєї черги.Якщо призначення чогось я не так зрозуміла,то одразу ж мене виправляй!!
Дуже дякую за чай,також вже пробували.А от те,що у зелененькій баночці,то підкажи що і для чого???То я ще не зрозуміла??
Магніти з мірними позначками зайняли своє почесне місце на холодильнику.А от брелочок,то наша маленька таможня одразу ж конфіскувала,видно на фото,ледве сфотографувала.Та потім,якось чоловік і з сином домовився,і зараз у нас в машині він біля ключів зайняв своє місце.
Дякую за терточку,вона ще чекає свого часу для випробовування.
Все дуже гарне і корисне,такого у нас звісно не знайти.Вся наша родина щиро вдячна тобі за подаруночки.
Рік Новий й Різдво- казковий час! Хай здивує щастям вас Рік добра і рік кохання. Тож приймайте привітання: Будьте добрі та здорові, Побажаємо любові, Світла й радощів багато, Щоб життя було,як свято!
Дівчатка усіх,хто отримав подарунки,поки мене не було,вітаю з гостинцями.
Дуже шкода,що мій подаруночок все ще десь блудить,і ніяк не може добратися до моєї форумчанки,щоб потішити її також.Сподіваюся,що найближчим часом це все таки станеться,і я вже зможу спати спокійно.