Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, діаметр торта, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Христина), Як завжди все на висоті))) Soni, А ну детальніше про фрукктовий коктель, це щось новеньке))) Тортик як завжди чудовий, тільки мені кубики трохи злились... і Міла поправилась але то не просто тих чудіків ліпити, зараз покажу своїх))) Oksana_sx, Миле дитятко, чудовий колір, а от одиничка мені трішки заширока, ну і я більше люблю таку з низом(хоча сама ще ні разу не роблила) І надпис - ця біла мастика, як на мене загруба, трохи б тонше, хоча вона можливо зверху дивиться по-іншому))) Дівчата, не ображайтесь тільки, це просто моя думка. Маю МК того другого зайця вищого , потім покажу)))
Пекла тортик "Бембі", для своєї молодшої красуні. Задумку мала велику, жаль не встигла все зробити, як хотілось(((
От просяться дерева тут і кущики, сама бачу, що заголо, і боковинки варто було б розмалювати. А то як серед поля якогось, а не ліс))) Давайте, щось кажіть)))
Яілатан, стільки наліпила звіряток, ти молодець!!!
Цитата: Яілатан
От просяться дерева тут і кущики
і я про це подумала, ще коли в Однокласникаж твій тортик побачила. Але з часом завжди проблеми, я також завжди задумую багато, а виходить мало. От якби доба була 48 годин
Я з тортом з феєчкою, часу не було щоб придумати, щось краще тому вийшло ось таке:
вага 2 кг, клас. бісквіт пропитаний сиропом, крем шарлот. Покрито ММ, фею ліпила з ММ+ЖМ, з лицем звичайно проблеми, та й крила мені не подобаються, тому чекаю на критику!