Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, діаметр торта, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Тортик дуже гарненький , акуратний і яскравий! Все на 5+! Молодчинка! А аплікація....Наталю -я один раз робила теж на фею і то простішу, бо крильця вставляла мастичні .Та то довга робота була...Нічим не менше , ніж фігурка...
торт для дівчинки Лунтік з друзями, незнаю як правильно називаються оті два дзяблики, тому вибачайте всередині пляцок Лілія, крем шось напартачила на око, сир+вершки+цукор+білки+масло, в середину поклала ківі і банан, покриття ММ, ваги не знаю бо для сусідки робила
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Мої тортики на ці вихідні "Фея Вінкс"(до феї її ще правда далеко, ну, але з крилами трохи щось похоже, лице мені не дуже вдалося і як "оділа" її в плаття, то вона якась повненька вийшла) Вага 3,3 кг "Тачки на 2 рочки"Вага 3500