Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, діаметр торта, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Перший раз робила стінку.. чогось боялась робити її з желатинової мастики, то зробила з вафель всередині.. загруба вийшла, то зле.. Ту жінку - кішку цілу треба було посадити в дуже цікаву позу, ніяк не виходило, то жахіття якесь! Я її робила до четвертої ранку! Від 12)) То можна здуріти)) Чесно)) Ну от.. шо вийшло - то вийшло)))
3 кг, всередині шоколадні і ванільні шифонові бісквіти, сирна маса і банани в желе.
--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму! Як правильно оформити рецепт
Вага 2 кг, всередині Ейфорія, покрито ММ, фігурки ММ+ЖМ, озеро - карамель. Маша - то ціле чудо в мене вийшло - ну не виходить лице і все , треба і собі напевно на ті курси забиратичсь, щоб щось путнє навчитися робити Та й інших недоліків на торті куча - тому чекаю на критику.
idianka, Як на мене тій Вінкс просто варто більші було очі зробити і ближче до переносиці Натонька, Той рожевий то класика, і кольори в нього дуже гарні, тому нічого дивного. Ти його вже певно з закритими очима зробиш))) А котяра мені подобається))) Lusuchka, Особливих недоліків я не бачу, хіба варто було б той очерет коричневим зверху замалювати. а ліпка, то така справа, я не давно Дашу ліпила, то переліплювала разів 4, і все рівно не задоволена((( тут і курси не помогли, як руки не з того місця в мене)))