Тут виставляємо різні дитячі тортики, окрім Барбі та різних машинок.
ПРАВИЛА
1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта, діаметр торта, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Наталі,просто не знаю,що сказати-загубиласлова.Все ідеально(ну для мене точно),кольора, мастика, фігурки,карамель класно відлила.Дуже тортик сподобався-як щось подібне замовлять, точно с твого скопіюю, такий вже гарний тортик.Твоя майстерність дуже добре "зростає", багатогранно -пробуєш нове, сучасне ійдеш вперед.Так тримати!
Купляла на англійському сайті через Альону Якимів з "Однокласників",на акцію попала,то виніс мене 1300 грн разом з пересилкою. Тільки гроші почала на нього збирати-а тут акція !-потрусила чоловіка і купила-довольна ,як слон-давно хотіла.В нас на "Торт декорі"-1700 в той же період коштував.
Oksana_sx, Оксанка, чудовий тортик. Можна кілька порад, не образишся? Герої зліплені дуже гарно, всіх можна впізнати, а то часом як наліплять, не поймеш хто. в тебе з цим все ок. Тільки в того П'ятачка напевне варто було б не чорним лінії фарбувати, а більш насиченим рожевим, малиновим. Воно тоді краще буде. І рожеві квіточки трошки прокатати пелюсточки, щоб були трохи тонші, приблизно так як в мене тут на Кітті, можна пелюстки не піднімати, але тонше. Надіюсь ніхто не образився, що я тут останнім часом розтренділась, я сама б хотіла щось почути, як би краще зробити