Татка,
дякую,але то ти вже загнула
Цитата: Татка
Галя твої торти як картини талановитих художниів
,хоча приємно!
Цитата: Lusuchka
чудовий тортик, а коник такий лапочка
До речі з цих трьох тортів саме він був зовсім не продуманий,фантазувала в ході роботи,а ним найбільше задоволена.
Lusuchka,
машинки в тебе суперові-молодець,і дерева класні !Зараз знов трохи тобі понаписую
доріжку краще було б просто посипати подрібненим печеньком,трошки понасипати зафарбованої зеленої кокосової стружки(імітація трави) і низ,я так розумію,обрізаний ножем...,треба плавні вигини робити,а не такі кутові...,от тоді тортик виглядав би "живим".
Цитата: muzarom
Дівчата чекаю на критику. Робила його перший раз
Орися,майже кожна з нас робить свої тортики вперше,це вже не знаю,який стаж має бути,щоб робити повтори,навіть ті мультяшні герої можуть виглядати по різному, тому я думаю не варто кожного разу це уточняти (ти вже мені вибач,просто ти на цьому завжди наголошуєш). А щодо паровозика-я спершу подумала,що то паровоз стоїть на квадратному торті,але ж ні-колеса внизу...Переглянула в інтернеті фото і мультяшних паровозів,і справжніх-нема в них такого низу.От якби ти причепила колеса до того ,що стоїть зверху-оце і був би паровоз,а так...?.І вирівнювання-треба приділяти цьому трошки більше часу і старань.
Все,всім понаписувала,читайте і думайте-що її знов вкусило
.