ВИРІШИЛА І Я СТВОРИТИ ВЛАСНУ ТЕМКУ, БАГАТО РЕЦЕПТІВ ЗАПОЗИЧЕНІ У НАШИХ ЛЮБИХ ГОСПОДИНЬОК, ДЕЯКІ МОЇ, З ЖУРНАЛІВ, ПЕРЕПИСАНІ ПО КОЛІЖАНКАХ, ЧИ ЩЕ Й З БАБУСИНОГО ЗОРШИТА, А ТУТ ТРАПИЛАСЬ ТАКА НАГОДА І Я ВИРІШИЛА НЕ ЗАТЯГУВАТИ З ЦИМ ДІЛОМ.РОЗПОЧНУ Я СВОЮ ТЕМКУ З МЕНЮ НА ПІСНИЙ ПРАЗНИК ЯКИЙ МИ СВЯТКУЄМО 27 ВЕРЕСНЯ, ЦЕ ВОЗДВИЖЕННЯ ЧЕСНОГО ХРЕСТА, ТАК ЯК У ЦЕЙ ДЕНЬ ПІСТ, ТО І СТРАВИ НА ХРАМОВЕ СВЯТО МИ РОБИМО УСІ ПІСНІ, ПЕРЕВАЖНО РИБНІ І ГРИБНІ, ДЕЩО Я ЗВИЧАЙНО РОБИЛА ПО РЕЦЕПТУ НАШИХ ДІВЧАТОК, ДЕЩО СВОЄ, НАДІЮСЬ ЩО УСІМ ВАМ СПОДОБАЄТЬСЯ І ВИ БУДЕТЕ ЧАСТИМИ ГОСТЯМИ У МОЇЙ ХАТІ!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
у нас ні одне свято не обходиться без канапок, це найголовніша страва для дітей на святковому столі, цтого разу були з сирною намазкою з помідорчиком огірочком і притрушені яйцем, з шпротами і з ікрою
Повідомлення відредагував наталька - 28 вересня 2012 17:03
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
на холодне була талапія печена під сиром, рибка смажена, рибка маринована і копчена за рецептом Soni
а також печериці і риба фарширована робила також салат весняний(хоча він більше до осінього подібний)-пекінка, сир, майонез, перець, огірок, помідор-фаршмак в білкові, і салат з квасольки, тушеної моркви і цибулі, печериць(незнаю як називається) а це загальний вигляд стола коли вже більш - менш порозтавляла холодні закуски
Повідомлення відредагував наталька - 28 вересня 2012 17:18
--------------------
а це ще додаю салат під шубою, також цвітна капуста в клярі, краби в трубосках і печінкові крокети також в клярі(можливо це не зовсім пісне, та все ж) і ще таке фото що стосується виробничого процесу мала сфоткала нашого тата за його роботою, так, щоб він не бачив, бо дуже того встидається
--------------------
ще були нарізані огірки, помідорчики, сир, потім давала голубці з картоплі під грибною підливою, на гаряче борщ з грибними вушками(як на Святий Вечір), також гриби свіжі тушені в сметані, бульбучку з тушеною рибою(цибуля, риба, майонез, морква), а ще фрукти, печиво, кава, і горівка(казали хлопи що то пісне , всього сфотка не встигла, тільки от те що є, дуже допомогли поради і рецепти наших господиньок за що їм ВЕЛИКЕ СПАСИБІ! І НАДАЛІ БУДУ КОРИСТУВАТИСЯ ВАШИМИ РЕЦЕПТАМИ І ДИВУВАТИМУ СМАКОЛИКАМИ РІДНИХ,
--------------------
Наталочко, вітаю з відкриттям темки!!!! Натхнення тобі у створенні смаколиків!!!! Обов"язково заходитиму на твої страви))))
Повідомлення відредагував Pito4ka - 28 вересня 2012 18:43
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)