Вітаю з відкриттям власної темки. Бажаю здоров"я, щастя, натхнення готувати різні смаколики на своїй кухоньці. З задоволенням буду заходити на гостину до тебе.
Ммммм!!!!Ой,як смачно пахне!!!! Відкрилася нова затишна кухонька,цікаво тут і приємно!!!! Наталочко,всім серцем вітаю і буду забігати на кавусю з печивом,чи тартинку скуштувати ,або повечеряти після роботи! Бажаю Тобі нових неповторних творчих ідей,натхнення,гарного настрою і безмежний потік шанувальників!! З початком!!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 28 вересня 2012 20:30
дорогі мої дівчатка, усім велике спасибі за привітання з почином, окреме велике спасибі нашій Натонці що навела лад з темкою, надіюсь що нерозчарую усіх вас, і вам содобається моя кухня!
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Любі мої дівчатка , шось я зовсім занехала свою темку, обіцяю справитись.Вчора і однокласниках прочитала шо всі відмічають день найкращої подруги, тому я дівчина легка на підйом швидко шось зготувала, подзвонила по коліжанках і ми так відмітили цей день а заодно сьогодній початок посту, тому приймайте, піца з шинкою, грибами перцем і сиром, лазанья(правда шось того сирного соусу набабахаха як з переляку), кава з вершками, кавовий лікер, а на десерт аж соромно казати, звичайні магазинні бублики! [attachm ent=52806]
--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка. Коко Шанель
Любі мої дівчатка, так як сьогодні свято, а ще дітиска пішли у школу хвалитися подаруночками то я вирішила не готувати зовсім, у нас сьогодні розгрузочний день, їмо тільки фрукти(переважно мандаринуки) , цукорки, і накінець дібралися до будиночка, зараз усі посходяться і за горнятком чаю будемо то все поїдати
--------------------
Дороі мої дівчатка! Довго мене тут не було, чисто забігалась, ніколи було шось робити і тому мабуть руки відвикли від мастики.Та ось до свята вирішила трошки розім*ятися і спробувала зробити шкатутку з квітами(ну то я собі так думаю) спекла Польський иедівник від Коко-Шанель, перемастила білково-масляним кремом від Волошки +чорнослив і все, до свята готові, а від вас чекаю на чесну і заслужену критику!
--------------------