Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Десерт із желе (Бите шкло)
Натонька
прагну досконалості...
4 лютого 2013 07:33
Повідомлення #11


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
його ж можна залити в формі серця і під мастіку запакувати, правда?) Знизу і зверху бісквіт, і бортики також. Мало б вийти, правда?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Soni
4 лютого 2013 08:47
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Натонька
його ж можна залити в формі серця і під мастіку запакувати, правда?) Знизу і зверху бісквіт, і бортики також. Мало б вийти, правда?



Думаю вийде , я раз так робила в круглій формі з бисквітом, от мастікою не накривала, пробуй, розкажеш
Перейти на початок сторінки
Natalyi
4 лютого 2013 11:21
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: Натонька
його ж можна залити в формі серця і під мастіку запакувати, правда?) Знизу і зверху бісквіт, і бортики також. Мало б вийти, правда?

Я робила так, Натонько, але на цю форму брала меншу порцію сметани і не давала печиво.

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
РЕДАКТОР
4 лютого 2013 12:27
Повідомлення #14


Молода господинька
  • 34

Репутація: 12
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 30
Реєстрація: 4.10.2012

ICQ:--

Бали: 131
Вибачайте, що вставляю своїх "п"ять копійок". Я готую так:
"Бите шкло" (на велику форму)

3 пачки галяретки;
3 пачки желатину по 25 грам;
2 пачки крекеру (один - вершковий, а один із какао);
200 гр ізюму;
3 банани;
2 пачки питного йогурту із улюбленим смаком.
Зранку заливаю галяретку (використовую півтори склянки води і додаю по 1 ч. лож. желатину, щоб добре застило). Потім ріжу кубиками (люблю дрібними) і відкладаю в холодильник, щоб не потекло.
Ламаю крекер на 4 частини кожен і змішую чорний із білим - це основа.
2 пачки желатину залити більш ніж пів склянки кип"ятку і добре розмішати до повного розчинення. Відкласти, щоб остив до добре теплого стану. Коли желатин розведений став добре теплим - розводимо його із йогуртом (вливаючи тонкою цівкою).
В той час швидко змащую форму (в мене пласмасова миска, схожа за формою на тортівницю і висотою десь 7 см.) тонким шаром олії (щоб без проблем висипати). На дно - шар крекеру (трохи більша половина), зверху - частина порізаної галяретки, ізюм, колечка бананів. Заливаю половиною йогурту. Знову - шар крекеру і шар галяретки. Залити рештою йогурту і в холодильник.
На другий день - готовий торт. Як на мене, підходить він на свята, коли хочеться чогось легенького.
P.S. В оригіналі рецепту була сметана із додаванням цукру, але йогурт мені смакує більше.
Перейти на початок сторінки
Ольга..
21 лютого 2013 11:56
Повідомлення #15


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Я теж робила Бите Скло!Ось мій рецепт)
- 3 пачки різної галяретки (я брала жовту,червону,зелену) (я брала Польську.вона краще застигає,і смачніша).
-1л.-сметани.
-300г.-печеня.
-25г.-желатину.
-3 пачки-ванільного цукру
-200г-звичайного цукру.
Залила галяретку (пачку галчретки 95г заливала 350г. води.)
Рожчинила желатин (пачку желатину заливала 300г. горячої води)і мішала поки нерозчинеться.Поставила,щоб остив.
Залила сметану у форму в якій буде застигати торт,додала цукор і ванільний цукор,збила міксером,додала уже остивший желатин,збила міксером,додала порізану кубиками галяретку і поламане печеня,все перемішала і на ніч в холодильник.
А зранку радувала родину солоденьким!
[attachm
ent=58874]
скажу посекрету робила перший раз)))
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 листопада 2013 07:41
Повідомлення #16


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Маю знову таке саме замовлення, і тепер думаю і чого я не написала, по якому рецепту пекла, що і як.. Зовсім не пам'ятаю.. Але людям сподобався тоді.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нетік
8 листопада 2013 11:14
Повідомлення #17


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
А як думаете, якщо під мастику зробити, в дорозі нічого з ним не буде??? підкажіть, чи варто так робити?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 листопада 2013 12:53
Повідомлення #18


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
нетік,
я робила під мастіку, правда його далеко не везли, казали, шо все ок. Знизу корж, зверху корж і боковини з коржа. Нині он знову роблю. А шо йому буде в принципі, там желатин, мусе триматись, навіть ліпше, ніж з кремом торт))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
нетік
8 листопада 2013 13:34
Повідомлення #19


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Натонька,
то напиши як саме робиш ту середину, я завтра буду робити...ок?

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
8 листопада 2013 14:43
Повідомлення #20


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
нетік,
та шо там писати, буду по тому самому першому рецепту робити від Маринки з сиром і з желе.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 01:01

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 98
Гостей: 76
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100