Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Десерт із желе (Бите шкло)
marinka
14 січня 2010 14:20
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Десерт із желе роблю так
-на день раніше заливаю 3 різні желе 1 пакетик +300 г води у квадратні ємності, коли застигне ріжу квадратиками. На наступний день готую основну масу туди йде 400 г творожку 4% /брала президент/, 200 сметани 15%/президент/збити з неповною склянкою пудри, ваніль, додати творожок ще раз збити. Розчинити 30г желатину у 90 г води гарячої коли розчинеться додати у масу ів холодильник щоб трохи скріпло. У тортівницю вистелену харчовою плівкою викладаю шарами різні колори желе, різаний ананас і заливаю білою масою. На холод до повного застигання. фото
Перейти на початок сторінки
Яруська
27 січня 2010 20:05
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Хочу запропонувати вам рецепт торта Калейдоскоп. Напевно, нікого ним не здивую - зараз існує багато варіантів подібних тортів з різними назвами. Але може комусь пригодиться.

Торт Калейдоскоп.

3 пачки желе різних кольорів. Приготувати за рецептом на пачці, тільки води давати трохи менше. Залити у форми, дати застигнути.
Спекти бісквіт по власному випробуваному рецепту не дуже високий.
Коли охолоне, ріжемо на кубики.
Дві пачки темного крекеру подрібнити ( я давала одну).
Застигле желе ріжемо на кубики не дуже дрібно.
1 літр доброї сметани збиваємо з одною склянкою цукрової пудри.
Одну пачку желе розводимо в невеликій кількості води, доводимо до кипіння. Коли почне гуснути, додаємо до сметани.
Все даємо в миску і вимішуємо із сметаною.
В ринку (миску) кладемо целофановий кульок і накладаємо отриману масу. Виходить один великий, або два середні тортики. Зверху кульок закриваємо, легко утрамбовуємо, поверхню вирівнюємо і кладемо в холодильник на ніч. На другий день перевертаємо посудину догори дном, акуратно забираємо целофан і смакуємо чудовий десерт! Смачного!

Рецепт із мого зошита, здається від сестри. Фото НЕ МОЄ - із сайту Ложка.су.

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 лютого 2013 10:28
Повідомлення #3


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Хто робить такий тортик? Не знаю як робити , чи з сиром чи просто сметана?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
uliana_y
3 лютого 2013 10:41
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Натонька
Хто робить такий тортик? Не знаю як робити , чи з сиром чи просто сметана?

можна з сиром можна просто сметана.Желатин все буде римати і молоко)Просто структура буде відрізнятись)

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
3 лютого 2013 10:41
Повідомлення #5


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
uliana_y,
та от думаю, як смачніше))) Чесно кажучи ніколи не їла такого тортика)) То мені на замовлення треба.

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
uliana_y
3 лютого 2013 10:49
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 810
Реєстрація: 31.10.2010

ICQ:--

Бали: 1621
Цитата: Натонька
та от думаю, як смачніше)

хто любить сир то з сиром)))З сирм буде більш плотніше.З сметаною,гладеньке,блискуче!!Я люблю більше з сиром.Але головне добре його змолоти чи перетерти.

--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
3 лютого 2013 11:04
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
/Натонька роблю тільки з сметаною то смачний
Перейти на початок сторінки
Христя
3 лютого 2013 11:08
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Натонька,
Та,Ната,Уля добре каже...то свекруха моя таке завжди робить....Воно більше десерт нагадує мені хіба,а не тортик...свекруха ше деколи додає бісквіт,як пише Яруська,але мені без нього ліпше)))))бо я тих бісквітів просто не дуже.... :fellow: Але мені з сиром теж смачніше.

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Ластівка
3 лютого 2013 11:49
Повідомлення #9


Голова профкому
  • 51

Репутація: 916
Група: Модератор
Повідомлень: 1839
Реєстрація: 27.04.2010

ICQ:--

Бали: 2171
подружки знають, що у мене на кухні повинно бути мінімум часу і при тому їжа має бути смачною і швидкою в приготуванні, тому ось мій рецептик:
3-4 пачки галяретки різного кольору (готувати як на пачці, але води вдвоє менше). вистигне, різати кусками і у велику миску.
0,5 л сметани(будь-якої, навіть магазинної)+0,5 склянки цукру=збити
3 чайних ложки (з верхом даю для страховки) розчинити у 300гр води і підігріти до розчинення. Желатин влити до збитої сметани, перемішати, вилити до миски з порізаним кольоровим желе і скоренько виливати в тортівницю, бо стигне за руками. Завжди до того порізаного желе нарізаю усяких фруктів, які є в морозилці, на городі чи просто в хаті в сіжому чи консервованому вигляді. Якщо фрукти соковиті дуже то цих трохи менше. І все. ніяких сирів і печеньок не даю.

можна заливати в тортівницю, тоді при подачі бортики тортівниці можна зняти

--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
Перейти на початок сторінки
Natalyi
3 лютого 2013 23:47
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Я теж його готую. Ось тут мій варіант


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 18:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 130
Гостей: 107
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100