Наталя,то ЩОСЬ!!!Мені так сподобався смак!єдине що то я немала вишневого киселя і дала яблучний,але це не дуже вплинуло на смак. Настояща САНТА-БАРБАРА!!!! Дякую за рецепт!
Пекла чоловіку на день народження "Санту-барбару" Всім гостям дуже сподобався. Спасибі за рецепт, а особливо за чудові фотки. А взагалі, як побачила на сайті "випічка західної України", то дуже зраділа , що знайшла "своє", бо в основному живу в південній частині України, а наша рідна західна випічка найкраща і найсмачніша. Дякую!
Доки не прочитала рецепта, то думала що то в середині персики . Натонька, при нагоді, скажи будь ласка , який сорт яблук використовувала ?що вони в тебе такі ціленькі вийшли . На перід дякую