Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепт: Пляцок "Санта-барбара"
bogdana
3 січня 2011 23:30
Повідомлення #11


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 32
Реєстрація: 29.10.2010

ICQ:--

Бали: 252
Хочу спекти на свята. Скажіть, будь-ласка, якого розміру форму брати. Дякую!
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
4 січня 2011 10:24
Повідомлення #12


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Цитата: laima
який сорт яблук використовувала ?

Я беру все якісь кисленькі для того... Без поняття, який сорт request

Цитата: bogdana
Скажіть, будь-ласка, якого розміру форму брати.

велика форма, прямокутна

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Маруся
8 січня 2011 23:57
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Так як ми вже відсвяткували то на Різдво ходили в гості до моєї тети. Я спекла Санта-Барбару Натоньки. Забула дати порошку до печива, але пляцок всеодно вийшов дуже смачний. Дякую!




Перейти на початок сторінки
alla_oksa
27 січня 2011 21:11
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
також пекла цей пляцок -надзвичайно смачний і вигляд то що треба :winked:
Перейти на початок сторінки
Кіра
23 червня 2011 20:59
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 254
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 855
Реєстрація: 13.04.2010

ICQ:--

Бали: 2452
СМАКОТА, а не тортик...+ в тому що тіста не так багато....а яблука + мак Дуже гарне поєднання
Перейти на початок сторінки
pomidor
7 листопада 2011 10:20
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Кіра,
Пекла вчора цей тортик. Дуже сподобалося фото, отож вирішила спробувати. Смак вийшов неперевершений і робити не так складно, як здається на перший погляд:) Єдина помилка,якої припустилася і тому хочу застерегти інших- беріть яблука твердих сортів!!!!! Тому , що мої під час випікання занадто змякли. А так- все супер!!! Дякую за рецепт!
Перейти на початок сторінки
нетік
8 листопада 2011 10:02
Повідомлення #17


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Натонька,
і я нарешті спробувала, просто супер!!!!! Мої так його їли, що я ледь кусочок забрала на фото!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
lana
8 листопада 2011 12:42
Повідомлення #18


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Теж поспішаю висловити свою вдячність за рецепт авторам,бо у мене це один із улюблених рецептів!!!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
5 січня 2012 20:48
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Дякую за неймовірно смачний рецепт!!!! Для мене це відкриття - кисленькі яблучка з начинкою з розсипчастого маку, горішки, та ніжне безешне тісто!!!! Що ще потрібно!!!)))) :tongue:
Я пекла в круглій формі Д-26, Виріс на 11 см!!!!!. Але кисілю не мала, тому замінила на вершковий пудинг та сік з вишень. Чесно кажучи сік дав не дуже гарний колір - брудно - рожевий((( Але смак...!!!!!! :winked: Звітую -

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
idianka
5 січня 2012 21:03
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Теж пекла цей пляцок на Новий рік. Хотілось чогось легкого, без крему :tongue: Вийшло дуже смачно, а фотки людської нема :smile:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
 
« · Пляцки  · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 08:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 104
Гостей: 96
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100