1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Іриска, дуже мені сподобалась твоя трояндова шапочка-класно. Нижній поверх по висоті,на мою думку,вартувало б зробити вищим,а то різниця між верхнім і нижнім завелика,чи то просто фото зверху і так виглядає... Lusuchka, дуже гарний торт,тільки от цей малюнок рожевим айсингом,як на мене,вартувало б зробити тоншим.Айсинг-це ж королівська глазур і має виглядати по королівськи,тобто узор має бути тонюсінький,як кружево і надавати тортику вишуканості,а тут зовсім протилежне-без нього було б краще. Я сама боюсь поки працювати з айсингом,щоб не зіпсувати торта,але дуже він мені подобається,багато переглядаю тортиків,трохи читаю,але поки що не маю сміливості спробувати. А ти молодець,що пробуєш,тільки може варто попрактикуватись не на тортику,ще й такому гарненькому,а на якійсь плівочці,а потім,коли висохне-дати дітям похрумати... Дівчата,ви на мене не зліться-я рідко коментую,але вже як дорвуся,то треба себе зупиняти...Це суто моє бачення,а ви вже собі вирішуйте,чи варто його брати до уваги...
Нижній поверх по висоті,на мою думку,вартувало б зробити вищим,а то різниця між верхнім і нижнім завелика,чи то просто фото зверху і так виглядає...
Галюня, дякую за увагу до тортиків. Твою критику завжди охоче читаю, навіть коли критикуєш не мої торти. Є чому повчитися. А щодо розмірів ярусів, то я такий фотограф А працювати з айсингом то капец як важко. Приклоняюся перед майстринями які з ним на "ТИ"...
малюнок рожевим айсингом,як на мене,вартувало б зробити тоншим
торт робила по фотографії замовниці, а там було саме так грубенько намальовано, тому я навмисне взяла насадку з більшим діаметром.
Цитата: galalviv
тільки може варто попрактикуватись не на тортику
можливо й так. Останнім часом я майже на кожен торт айсингом малюю , а це , виявляється, не так вже й гарно , Вам зі сторони видніше, для того й показую тортики, і чекаю на кожне написане вами зауваження. Тортики з айсингом дуже-дуже подобаються, але робити, щось не дуже виходить, руки трусяться, лінії кривенькі виходять, жах Щось вже починаю думати про курси по айсингу, але не знаю, чи вони допоможуть мені...
Торт "Весільний з живими квітами". Коржі бісквітно-горіхові,крем масляний білий.Зверху крем вершковий(готовий,продається). В нас тут в основному зараз прикрашають торти живими квітами.
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Світлана Палюха Світлана не маю упаковки бо торт робила давно,це як звичайні вершки тільки з добавкою якогось загущувача.На смак так собі,продається в спец.магазинах,тримають в морозілці.Масляним кремом добре обмазувати,(для американців масляний крем жирний,ліпше хімічним,вже привикші )
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.