Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Весільні торти-2.
нетік
6 серпня 2012 21:54
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Вцій темі показуємо весільні торти.
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
galalviv
25 листопада 2012 18:20
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Іриска,
дуже мені сподобалась твоя трояндова шапочка-класно. Нижній поверх по висоті,на мою думку,вартувало б зробити вищим,а то різниця між верхнім і нижнім завелика,чи то просто фото зверху і так виглядає...
Lusuchka,
дуже гарний торт,тільки от цей малюнок рожевим айсингом,як на мене,вартувало б зробити тоншим.Айсинг-це ж королівська глазур і має виглядати по королівськи,тобто узор має бути тонюсінький,як кружево і надавати тортику вишуканості,а тут зовсім протилежне-без нього було б краще.
Я сама боюсь поки працювати з айсингом,щоб не зіпсувати торта,але дуже він мені подобається,багато переглядаю тортиків,трохи читаю,але поки що не маю сміливості спробувати. А ти молодець,що пробуєш,тільки може варто попрактикуватись не на тортику,ще й такому гарненькому,а на якійсь плівочці,а потім,коли висохне-дати дітям похрумати...
Дівчата,ви на мене не зліться-я рідко коментую,але вже як дорвуся,то треба себе зупиняти...Це суто моє бачення,а ви вже собі вирішуйте,чи варто його брати до уваги...
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
25 листопада 2012 21:37
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: galalviv
Нижній поверх по висоті,на мою думку,вартувало б зробити вищим,а то різниця між верхнім і нижнім завелика,чи то просто фото зверху і так виглядає...

Галюня, дякую за увагу до тортиків. Твою критику завжди охоче читаю, навіть коли критикуєш не мої торти. Є чому повчитися.
А щодо розмірів ярусів, то я такий фотограф :feel:
А працювати з айсингом то капец як важко. Приклоняюся перед майстринями які з ним на "ТИ"...
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
25 листопада 2012 23:39
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: galalviv
малюнок рожевим айсингом,як на мене,вартувало б зробити тоншим

торт робила по фотографії замовниці, а там було саме так грубенько намальовано, тому я навмисне взяла насадку з більшим діаметром.
Цитата: galalviv
тільки може варто попрактикуватись не на тортику

можливо й так. Останнім часом я майже на кожен торт айсингом малюю :fellow: , а це , виявляється, не так вже й гарно :feel: , Вам зі сторони видніше, для того й показую тортики, і чекаю на кожне написане вами зауваження. Тортики з айсингом дуже-дуже подобаються, але робити, щось не дуже виходить, руки трусяться, лінії кривенькі виходять, жах :wassat: Щось вже починаю думати про курси по айсингу, але не знаю, чи вони допоможуть мені...
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
1 грудня 2012 22:07
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Торт Сонях у маках)) Якось важко він мені дався, дуже чекаю критики



Вага - 8,200. Шоколадні коржі, шоколадно-сметанковий крем (дякую Улянці), вишні.

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Софія06
13 грудня 2012 20:40
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Весільний тортик з розовими трояндами

Шоколадний бісквіт з шоколадним кремом і вишнями, вага 7кг
Перейти на початок сторінки
Darka
27 грудня 2012 21:25
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Торт "Весільний з живими квітами".
Коржі бісквітно-горіхові,крем масляний білий.Зверху крем вершковий(готовий,продається).
В нас тут в основному зараз прикрашають торти живими квітами.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Світлана Палюха
27 грудня 2012 21:33
Повідомлення #157


Молода господинька
  • 34

Репутація: 60
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 134
Реєстрація: 6.11.2011

ICQ:--

Бали: 340
Darka,
Цитата: Darka
Зверху крем вершковий(готовий,продається).

А покажіть упаковку? Дуже зацікавив мене цей готовий крем
Перейти на початок сторінки
Darka
28 грудня 2012 03:50
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Світлана Палюха
Світлана не маю упаковки бо торт робила давно,це як звичайні вершки тільки з добавкою якогось загущувача.На смак так собі,продається в спец.магазинах,тримають в морозілці.Масляним кремом добре обмазувати,(для американців масляний крем жирний,ліпше хімічним,вже привикші :lol: )

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Лорі
3 січня 2013 12:16
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Голубі троянди

вага 5кг 1-"Ейфорія", 2- бісквіт, заварний крем, полуничне желе
Перейти на початок сторінки
нетік
16 січня 2013 08:28
Повідомлення #160


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Торт На заручини

(фото від клієнтів)
в середині бесквіт+персики+галяретка+пудинговий крем. Покриття ММ.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 21:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100