Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Весільні торти-2.
нетік
6 серпня 2012 21:54
Повідомлення #1


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Вцій темі показуємо весільні торти.
ПРАВИЛА

1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так : Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть.
2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий...
3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію!
4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!



--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Oksana_sx
17 листопада 2012 13:44
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1136
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 720
Реєстрація: 6.10.2011

ICQ:--

Бали: 2818
Вибачайте за якість фото , бо щось фотоапарат приглючило
Весільний з трояндочками

вага 5.200 кг, всередині 1- поль робсон, 2 і 3 - бісквіти, пудинговий крем і персики і ананаси
Перейти на початок сторінки
нінок
18 листопада 2012 11:22
Повідомлення #142


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: Христина)
Весільний торт "Банти і троянди"
Вага 9 кг
Христина,як завжди, красота!Згідна з Марічкою,що той розпис -то твоя"фішка" чи "ізюмінка". :winked: Все гарно, стильно і вишукано.Тіко "готуй т апки -можеш в мене кинути..."- що то в тебе"трафилось" з вирівнюванням...Трошки "не пішло"...Сама знаю і розумію,що ярусні торти важче рівняти. :smile: Щось ти точно спішила , бо все іншше ідеально . :smile:
Перейти на початок сторінки
Христина)
18 листопада 2012 12:06
Повідомлення #143


Молода господинька
  • 34

Репутація: 925
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 276
Реєстрація: 16.05.2012

ICQ:--

Бали: 1736
Цитата: нінок
Все гарно, стильно і вишукано.Тіко "готуй т апки -можеш в мене кинути..."- що то в тебе"трафилось" з вирівнюванням...Трошки "не пішло"

))))))))))))))) а ти молодець!!!!! як то кажуть "глас-алмаз"))) я того разу мастику щось за дуже тонко розкатала(( :feel: часу переробити не було)
замовлень багато, + робота) багато кому відмовляти почала, бо краще якісно зробити ніж на кількість працювати)
До речі, я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
Цитата: Natalyi
Торт весільний "Український традиційний "

Дуже красивий торт!!!!!!!!!! мені сподобалась ідея з обробкою підставки))) дуже оригінально, ще такого не бачила)))
Цитата: Oksana_sx
Весільний з трояндочками

класний торт!!!!!!!!!!!!!!!!! шкода що фото не якісне(( В мене також було таке з фотіком, носила в ремонт, сказали що то об'єктив полетів, різкість не ловить( одним словом - купила новий)))))))))))))
Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2012 12:39
Повідомлення #144


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Христина)
я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
я попробувала до крему додати білий розтоплений шоколад....супер, застигає прекрасно і дуже швидко...а коли витягати з холодильника то не вологий, зразу легко покривати мастикою. Спробуйте, це класно!!!!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
18 листопада 2012 12:45
Повідомлення #145


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Цитата: нетік
я попробувала до крему додати білий розтоплений шоколад.

а якої фірми шоколад ви брали? Бо я робила ганаш з білим шоколадом Міленіум (пористий), то щось не дуже добре застигло, був як крем
Перейти на початок сторінки
нінок
18 листопада 2012 13:29
Повідомлення #146


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: нінок
До речі, я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
Так, Христинко! Я фанат" ганашу", спочатку ніяк не могла з ним, почала масло+ згущенку.І все- таки повернулась до ганашу і тепер ні-ні від нього. В мене в розділі Креми я виставляла рецепт "Ганаш від нінок), якщо я не помиляюсь- подивись, тільки маскарпоне заміни на вершки.Або візьми з нету -правда мені більш "крутіший чи то густий" ганаш, застигає мало не на очах. Краще переносить температуру чи транспортування , ніж масло-ну мені так здалось,
я ж поки що"новачок" в тому всьому.
Цитата: Lusuchka
Бо я робила ганаш з білим шоколадом Міленіум (пористий), то щось не дуже добре застигло, був як кр
Щось неправильно зробила, або замало шоколаду.Я весь час білий ганаш роблю на пористому шоколаді. :smile:
Перейти на початок сторінки
нетік
18 листопада 2012 13:44
Повідомлення #147


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Цитата: Lusuchka
а якої фірми шоколад ви брали?

завжди користуюсь тільки пористим Міленіум.

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
18 листопада 2012 13:52
Повідомлення #148


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: нетік
завжди користуюсь тільки пористим Міленіум.
О, я так само! Пробувала різні , і Рошен, і Світоч і т.д. А Мілленіум не гірше по якості( ну може чуть- чуть від Рошенівського),але по ціні - найдешевший серед них. :smile:
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
24 листопада 2012 12:34
Повідомлення #149


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Торт "весільні троянди"

вага, 5,5 кг. Нижній ярус Поль Робсон, верхній - лілія. Покриття ШМ, троянди - ЖМ+ММ.
Перейти на початок сторінки
Lusuchka
25 листопада 2012 14:06
Повідомлення #150


Файна господиня
  • 51

Репутація: 896
Група: Кондитер
Повідомлень: 589
Реєстрація: 8.11.2011

ICQ:--

Бали: 2612
Торт весільний "З трояндами"



Вага 5,3 кг, всередині жіночі примхи з двома видами крему - Шарлот, і масло+згущене молоко, покрито ММ, троянди - ММ+ЖМ, айсинг.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 листопада 2024 23:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100