1.Прошу давати назви своїм тортикам ось так: Торт "Назва торта". Торти без назв в каталог добавлятись не будуть. 2. Під фото торта давайте маленький опис :вага торта,діаметр, висота, що в середині, чим покритий... 3.Обговорюємо тут тільки торти, які в цій темі. Всі похвали короткого змісту прошу писати в репутацію! 4.Назви тортів не пишемо великими буквами!!!
Вибачайте за якість фото , бо щось фотоапарат приглючило Весільний з трояндочками вага 5.200 кг, всередині 1- поль робсон, 2 і 3 - бісквіти, пудинговий крем і персики і ананаси
Христина,як завжди, красота!Згідна з Марічкою,що той розпис -то твоя"фішка" чи "ізюмінка". Все гарно, стильно і вишукано.Тіко "готуй т апки -можеш в мене кинути..."- що то в тебе"трафилось" з вирівнюванням...Трошки "не пішло"...Сама знаю і розумію,що ярусні торти важче рівняти. Щось ти точно спішила , бо все іншше ідеально .
Все гарно, стильно і вишукано.Тіко "готуй т апки -можеш в мене кинути..."- що то в тебе"трафилось" з вирівнюванням...Трошки "не пішло"
))))))))))))))) а ти молодець!!!!! як то кажуть "глас-алмаз"))) я того разу мастику щось за дуже тонко розкатала(( часу переробити не було) замовлень багато, + робота) багато кому відмовляти почала, бо краще якісно зробити ніж на кількість працювати) До речі, я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
Цитата: Natalyi
Торт весільний "Український традиційний "
Дуже красивий торт!!!!!!!!!! мені сподобалась ідея з обробкою підставки))) дуже оригінально, ще такого не бачила)))
Цитата: Oksana_sx
Весільний з трояндочками
класний торт!!!!!!!!!!!!!!!!! шкода що фото не якісне(( В мене також було таке з фотіком, носила в ремонт, сказали що то об'єктив полетів, різкість не ловить( одним словом - купила новий)))))))))))))
я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
я попробувала до крему додати білий розтоплений шоколад....супер, застигає прекрасно і дуже швидко...а коли витягати з холодильника то не вологий, зразу легко покривати мастикою. Спробуйте, це класно!!!!!!!
--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!
До речі, я мастику кладу на крем, а ти на ганаш, (по твоїх відгуках зробила собі такий висновок, може я і не права?) і собі треба попробувати такий спосіб!!!!
Так, Христинко! Я фанат" ганашу", спочатку ніяк не могла з ним, почала масло+ згущенку.І все- таки повернулась до ганашу і тепер ні-ні від нього. В мене в розділі Креми я виставляла рецепт "Ганаш від нінок), якщо я не помиляюсь- подивись, тільки маскарпоне заміни на вершки.Або візьми з нету -правда мені більш "крутіший чи то густий" ганаш, застигає мало не на очах. Краще переносить температуру чи транспортування , ніж масло-ну мені так здалось, я ж поки що"новачок" в тому всьому.
Цитата: Lusuchka
Бо я робила ганаш з білим шоколадом Міленіум (пористий), то щось не дуже добре застигло, був як кр
Щось неправильно зробила, або замало шоколаду.Я весь час білий ганаш роблю на пористому шоколаді.
О, я так само! Пробувала різні , і Рошен, і Світоч і т.д. А Мілленіум не гірше по якості( ну може чуть- чуть від Рошенівського),але по ціні - найдешевший серед них.