Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 ТІЛЬКИ приготовлені нами блюда з ДРІМФУДУ, Звіт про приготовлене блюдо з нашого форуму
Irina
9 січня 2010 19:06
Повідомлення #181


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Коко Шанель, а в тебе він один вийшов? Бо в мене по цьому рецепту аж 2 великих... lol
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 січня 2010 19:11
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Іруся, я зменшила норму продуктів наполовину.
Наталю, фото зараз зменшу, дякую за поправку.
Перейти на початок сторінки
котяра
9 січня 2010 19:13
Повідомлення #183


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Я пекла " Пляцок сирний з маком" від sunnygirl дякую за рецептось тут
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 січня 2010 19:21
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель,
Торт такий ніжний як хмаринка. smile А як ви робите той білок для прикраси?Що там треба давати крім пудри?
Перейти на початок сторінки
Irina
9 січня 2010 19:48
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Вчора пекла На хмаринці від Іри.



Але в мене "гнівна" хмаринка, бо забагато шоколаду зверху натерла. lol Та смаку це зовсім аж ніяк не зіпсувало!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 січня 2010 19:48
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
ІНЕСА
Торт такий ніжний як хмаринка. smile А як ви робите той білок для прикраси?Що там треба давати крім пудри?


Інесо, цей крем називається "Італійська меренга". потрібно добре збити 2 білки з дрібкою лимонної кислоти або краплиною лимонного соку, паралельно зварити цукровий сироп із 50 мл. води та 125 гр цукру до стану так званої проби на "тверду кульку", тобто коли ляпнути краплю сиропу в дуже холодну воду - з неї пальцями можна скачати кульку, яка швидко твердне. Потім швидко влити киплячий сироп в збиті білки під лопасті працюючого міксера. Завдяки заварюванню білки стають густими і пластичними, зручними в роботі, з них можна навіть троянди робити .Рецепт із сайту " Good cook"

котяра ,дякую за відгук! Твій пляцок теж апетитний!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
9 січня 2010 20:03
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
]
Irina
Але в мене "гнівна" хмаринка, бо забагато шоколаду зверху натерла.
: lol
Гнівна, зате смачна! smile Так-так, шоколадом неможливо зіпсувати торт! smile
Перейти на початок сторінки
Софія06
9 січня 2010 20:05
Повідомлення #188


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Коко Шанель
Інесо, цей крем називається "Італійська меренга".

Я також цим кремом прикрашаю торти, він справді дуже гарно виглядає і тримає форму
Перейти на початок сторінки
ir71
9 січня 2010 20:46
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Коко Шанель,
Коко Шанель
прикрашався в страшенній запарці,

Дуже мило і апетитно прикрашений,особливо ось ці коктельні вишеньки надають тортику чарівності.
котяра
Я пекла " Пляцок сирний з маком" від sunnygirl

Таня,я теж пекла і знаю що смачно.А у тебе взагалі дуже рівненькі полосочки.Гарно!!!!

Irina
Вчора пекла На хмаринці від Іри.

Я рада що моя хмаринка так всім подобається.Це справді безпроіграшний варіант,завжди смачно навіть і коли шоколаду багато wink
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
9 січня 2010 21:50
Повідомлення #190


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель
зварити цукровий сироп із 50 мл. води та 125 гр цукру до стану так званої проби на "тверду кульку"

Дуже дякую.А скільки то приблизно варити -якісь хвилини чи до пів години? smile
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 22:47

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 13
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100