Завдяки допомозі Волошки гаргузила інші фото! Це краєвид з Захара БеркутаЦе будинок де ми жили у людей[ а Це підйомники які на гору їдуть 20 хвилин і ти можеш помилуватись природою
То 5 кілометрів від Славська Лиса Гора називається 2800 метрів спуск,на Тростяні ми теж були але не спускались бо там дуже крутий спуск для професіоналів! А на рахунок лиж я також не дуже то вмію, мені більше подобаються санки для мене адреналіну хватає, а в зимку варто побувати в горах попити вина тепленького на вершині помилуватись краєвидом клас!
Марічко зараз незнаю але 2 роки тому ми жили у Людей це звичайно був не люкс але там було чистенько і люди привітні ми платили 80 грн. за добу без харчування!А зараз незнаю мій чоловік без Карпат не може то думаю що цієї зими поїдемо то як буде якась свіжа інформація обовязково напишу!
Дівчата, ви молодці. Живемо ніби поруч, а вибратись важко. Натонька мабуть дуже хороший організатор і легка на підйом людина. Так і продовжуйте, подивитись у нас є на що.
А це наш відпочинок в Славську. До речі теж коло друзів. На світлинах моя сімя (не у повному складі) мої сестри, мама, донечка Катруся. Правда фотки з минулого року.