Виїхали ми з Трускавця до Стрия автобусом в 13:55 Івано-Франківським. По 12 грн з людини. Доїхали добре
В Стрию електричка 15:41 на Славське. Народу купа - п'ятниця... студенти їдуть додому!
Приїхали - вже темно.. на вокзалі ось такі машинки. Гори- йолки-палки)))
Звоню до шефа та питаю ціну, яку беруть зазвичай до його готеля. Каже 30 грн. Ну тут підходять шофери, тай пропонують за 50 відвезти. Готель від вокзалу кажу тільки 1 кілометр! Я минулого разу пішки йшла, дорого мені!
Я живу на курорті і знаю, як друть гроші таксисти з вокзалу, і я стала трохи жадною. 30 грн дам, а 50 не дам! Дулю з маком
Тут підійшов якись мужчина тай підвіз нас за 30! Так шо не ведіться ніколи на скажені ціни з вокзалу. Збивайте їх.
Приїхали ми.. Розмістили нас.. Файно все. В ванні туалетний папір є. Думала, шо буде шматочок мила і гель для душу і тому не брала з хати, ага! А треба було брати!
Прийшлоль митись Джонсон-бебі))) Ну але то все дурниці... Телевізор в кімнаті, душ, туалет, 160 грн з двох, діти безплатно... ціна дешева як на мене. Тілько душ до одного місця! Нічо з нього не текло майже! І світло дуже-дуже сильно слабеньке всюди. І час від часу мигало.
Ось кімната
Батереї гріли як дурні! Я випрала малій куртку і штани і вони за ніч висохли! То чудо якесь... І дуже зручна батерея на коридорчику була, там все поміщалось, щоб просушити.